Shakira și Jennifer Lopez au făcut show în finala Super Bowl, liga de fotbal american. Video!

Două dintre cele mai sexy dive ale planetei, Shakira şi Jennifer Lopez, au făcut un show de excepţie la Super Bowl 2020. Au cântat și au dansat minute în șir.

separator
Reginele muzicii latino, Shakira şi Jennifer Lopez, au făcut un show de excepţie în pauza finalei Super Bowl, liga de fotbal american (NFL), eveniment desfăşurat duminică noapte, la Miami.

Momentul marchează adeseori un record de audienţă pentru televiziunea americană CBS, iar reclamele difuzate în timpul galei costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare, scrie Mediafax.

Artistele nu şi-au umplut conturile de bani din această apariţie. Ele s-au bucurat să îşi promoveze show-urile, noile melodii, au avut parte de o expunere impresionantă.   Nu sunt singurele artiste care au acceptat să susţină un show fără bani, aşa au procedat în anii trecuţi la Super Bowl şi Bruno Mars sau Beyonce.

Gala Super Bowl a inclus un tribut adus legendei baschetului american Kobe Bryant, care a murit la vârsta de 41 de ani, împreună cu una dintre fiicele sale şi alte şapte persoane, într-un accident de elicopter produs pe 26 ianuarie, scrie okmagazine.ro.

Îţi place să consumi mai mult acru sau dulce? Iată ce îţi comunică organismul
Articolul anterior
Cristina Rus a născut al treilea copil
Articolul următor
Alte articole interesante