Sharon Stone s-a logodit cu iubitul mai tinerel

La 60 de ani împliniți zilele trecute, Sharon Stone nici că putea fi mai fericită. Actrița plină de energie și vitalitate s-ar fi logodit cu iubitul ei mult mai tânăr, italianul Angelo Boffa.

separator

Deși vestea logodnei nu a fost confirmată, vedeta din ”Basic Instinct” a fost văzută purtând la plajă un inel cu diamante pe ”degetul potrivit”. Mai mult, n-a avut nicio problemă în a se afișa în tandrețuri cu iubitul ei în vârstă de 43 de ani, un om de afaceri italian.

Mai mult, Sharon Stone e în mare formă și la această vârstă și nu s-a temut să poarte un costum din două piese.

Dacă într-adevăr se va căsători cu Boffa, cu care a fost văzută în tandrețuri și în ianuarie, în New York, va fi a treia căsătorie a lui Stone. Ea a mai fost măritată cu producătorul TV Michael Greenburg, din 1984 în 1987, divorțul fiind finalizat în 1990. Al doilea mariaj a fost cu un jurnalist de la The San Francisco Chronicle, Phil Bronstein. Cei doi s-au căsătorit în 1998, iar Bronstein a fost cel care a depus actele de divorț cinci ani mai târziu, în 2003. Sharon Stone nu are urmași biologici, însă a înfiat trei copii: Roan Joseph are acum 17 ani, Laird Vonne are 12 ani, iar Quinn Kelly Stone, 11 ani.

sursa

Daniela Dermengi, primul interviu despre sarcină: „Abia aștept să-mi țin în brațe copilul și să-i simt căldura!”
Articolul anterior
O femeie din Capitală și-a fracturat ambele picioarele după ce a căzut într-o gură de canalizare deschisă
Articolul următor
Alte articole interesante