Shopping MallDova susține inițiativele pentru îmbunătățirea vieții sociale

Shopping MallDova continuă să se implice în proiecte care contribuie la îmbunătățirea vieții sociale și la dezvoltarea comunității. Recent, cu suportul centrului comercial, au fost instalate aparate de aer condiționat pentru pacienții Secției Reanimare Pediatrică a IMSP Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

separator

De acum înainte, micuții vor beneficia de condiții decente de tratament pe toată perioadă internării, iar pe parcursul verii în saloane va fi menținută temperatura optimă pentru confortul fizic al copiilor. Inițiativa este o continuare a proiectelor de responsabilitate socială desfășurate timp de mai mulți ani de Shopping MallDova.Daniel Farkutin, director general, Shopping MallDova:

„Încă de la deschiderea sa, Shopping MallDova a acordat o atenție deosebită copiilor și a dezvoltat mai multe proiecte dedicate acestora. Pe lângă expozițiile tematice dedicate micilor vizitatori, am susținut și o frumoasă inițiativă dedicată elevilor din centre de plasament, școli auxiliare și instituții de tip internat, cărora le-am oferit posibilitatea să petreacă o zi în incinta centrului comercial și să se bucure de activități care contribuie la incluziunea lor socială. Această nouă inițiativă este o continuare a proiectelor dedicate copiilor și care are ca scop asigurarea unor condiții decente în saloanele celui mai mare spital din țară, unde zilnic sunt tratați sute de micuți. Suntem convinși că mult mai important decât succesul comercial este respectul societății în cadrul căreia activăm. De aceea, vom continua să susținem și alte inițiative care vor contribui la dezvoltarea comunității locale.”
Dotarea sălilor de tratamanent cu aparate de aer condiționat a fost posibilă și datorită suportului oferit de compania „Ecolux” – distribuitorul exclusiv al mărcii comerciale „Gree”, un furnizor calificat de produse și echipamente frigorifice, de ventilare și condiționare a aerului, cât și de servicii prefesioniste de proiectare, montare, amenajare și întreținere. 

Oaspeți dragi la Tabăra de Detox cu Galina Tomaș și Dinu Dabija
Articolul anterior
Caz teribil. Un bărbat a căzut dintr-un avion care zbura deasupra Londrei
Articolul următor
Alte articole interesante