Show incendiar de muzică, stil şi frumuseţe oferit de George Rovals!

Combinaţia perfectă dintre muzică, modă, şi frumuseţe a acaparat curiozitatea şi dorinţa mondenilor din capitală. Care au luat parte la unul dintre cele mai incendiare show-uri de coafuri, adus chiar de pe podiumurile Hollywood-ului. Celebrul designer George Rovals, a prezentat în exlusivitate publicului moldovenesc,  noul său program “Silk Way”

separator
(„Drumul Mătăsii”). Acest eveniment face parte din cadrul etapei de pregătire a Festivalului Eurasiatic de muzică, modă, frumuseţe şi arte plastice „Silk Way”.În cadrul show-ului, maestrul a demonstrat cum se face o coafură lejeră timp de 2-3 minute, cum poţi îmbina muzica cu frumuseţea şi cât de talentată este echipa noastră de modelling. Cireaşa de pe tort a evenimentului a fost schimbarea de look a unei domnişoare din public. Designerul George Rovals a decis să-i facă tinerei o coafură de vară, zburdalnică, a cărei aranjare nu necesită mult timp şi imaginaţie. Părul scurt este mereu în vogă, aşa că domniţa va merge cu capul sus pe străzile capitalei, ştiind că a fost tunsă de unul dintre cei mai celebri designeri.

Show-ul s-a încheiat cu şampanie, fructe şi muzică de calitate. Alături de George Rovals pe scenă au mai cântat şi interpretele autohtone: Diana Rotaru, Diana Grigor şi Cătălina Rusu.

George Rovals este unul dintre cei mai cunoscuți hair stiliști, deţinător al premiului de la Hollywood „Golden Scissors Award” (”Foarfece de Aur”). Reprezentanţii elitei mondiale au mare încredere în măiestria sa, altfel printre clienţii lui se numără, Julia Roberts, Demi Moore, Tina Turner, Irina Hakamada, Alla Pugaciova, Filipp Kirkorov, Valeria, Tamara Gverdtsiteli, Anastasia, Soso Pavliashvili şi mulţi alţii.

Text: Cristina Mihalachi

alte Articole interesante