Show-ul care va înlocui ,,Vocea României” la Pro TV. Carla’s Dreams, în componența juriului

Pro TV inaugurează din toamnă un nou show de talente, SuperStar România, pe formatul celebrei emisiuni „American Idol”. Deși încă nu există un punct de vedere oficial, se pare că noua emisiune va înlocui show-ul ,,Vocea României”.

Jurații noii emisiuni vor fi Smiley, Marius Moga, RaluK și Carla’s Dreams, scrie evz.ro. Producția a început din luna ianuarie a acestui an, când Pro Tv a pornit cu caravana prin țară după concurenți, iar acum au loc primele audiții.

Una dintre cele mai faimoase audiții din cadrul American Idol îi aparține lui Adam Lambert, care a interpretat „Bohemian Rhapsody”, de la Queen. Clipul cu prestația sa a depășit pragul de 11 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube Idols Global.

Formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical. Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Prima salină inaugurată într-o grădiniță din municipiul Chișinău
Articolul anterior
Ministrul rus al sănătății: Mai puțin de 1% dintre cei imunizați cu vaccinurile rusești se îmbolnăvesc de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante