Show-ul ,,Dom-2” se închide

Cel mai lung reality show zilnic din lume ,,despre cum să construiești o relație de dragoste” se încheie. Canalul rusesc TNT pune capăt reality show-ului „Dom-2”, a declarat vineri serviciul de presă al canalului pentru TASS.

„Marea finală, de 2 ore, a emisiunii va fi difuzată pe 30 decembrie”, a declarat sursa agenției.

Show-ul s-a lansat în 2004. ,,De-a lungul celor 16 ani de la lansarea lui Dom-2, spațiul de televiziune s-a schimbat dramatic – peste patru sute de canale TV au apărut în țară. Concurență intensă pentru atenția telespectatorilor din rețelele sociale și YouTube. Pentru a rămâne competitiv, este necesar să ne concentrăm și mai mult pe esența mărcii TNT, cu privire la ceea ce facem noi mai bine decât alții. Acestea sunt două lucruri – cele mai populare din țară: seriale și umor. Toate celelalte trebuie să dispară „, a declarat directorul TNT, Roman Petrenko, ale cărui cuvinte au fost citate în serviciul de presă.

Petrenko a mulțumit, de asemenea, participanților, liderilor și echipei de proiect.

Pe parcursul existenței reality show-ului, câteva mii de participanți din întreaga lume au luat parte în proiect, aproximativ 30 de nunți au fost jucate în proiect și s-au născut 14 copii. Printre gazdele spectacolului se numără Ksenia Sobchak, Ksenia Borodina și Olga Buzova. Printre participanții celebri se numără Alena Vodonaeva, Victoria Bonya, Nelly Ermolaeva și alții.

În cadrul proiectului au participat și două moldovence, este vorba despre Lilia Cetraru și modelul Anastasia Iacub.

Mărturisiri emoționante. Mama unui cunoscut artist de la noi a învins cancerul
Articolul anterior
Lista actualizată a țărilor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante