Și-a arătat sânii pentru o cauza nobilă

Madonna este iarăși implicată într-un scandal mediatic. Totul a pornit după ce a făcut un număr de striptease, pe scena din Los Angeles. Ea a explicat gestul său ca fiind un protest împotriva talibanilor, care au împuşcat o fetiţă de 14 ani.

Tânăra, pe nume Malala, era o activistă pentru pace și promova educația în rândul femeilor prin intermediul blogului ei. Din această cauză ea a devenit ținta talibanilor care au împușcat-o în cap, iar acum fetiţa se luptă pentru viață într-un spital din Peshawar, Pakistan.

De la începutul turneului mondial, Madonna, a abordat multe subiecte politice fierbinți, iar în timpul concertului din Los Angeles, i-a dedicat tinerei Malala un număr de striptease.

Potrivit  Entertainment Today, Madonna le-a spus fanilor săi, că ştirea potrivit căreia o fetiţă pakistaneză, Malala Yousafzai, a fost împuşcată în cap de talibani, a făcut-o să plângă.

Fetiţa de 14 ani care a fost împuşcată, scria pe un blog despre cât de importantă este educaţia pentru ea. Talibanii au oprit autobuzul în care ea se afla şi au împuşcat-o. Înţelegeţi cât de bolnav şi absurd este gestul acesta?”, a spus Madonna.

Filmuleţul, unde arată dansul Madonei, a depăşit 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Mihai Volontir continuă să lupte cu boala!
Articolul anterior
Nadin Style organizeză “Fashion Breakfest” în scopuri caritabile!
Articolul următor
Alte articole interesante