Și-a bătut soția gravidă și a chemat ambulanța abia după 7 ore. Femeia a născut copilul mort

Un bărbat din localitatea ieșeană Stolniceni Prăjescu și-a bătut cu pumnii și picioarele soția gravidă în luna a opta. Bărbatul a chemat ambulanța abia după 7 ore, iar femeia a născut copilul mort. Bărbatul de 37 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, potrivit Mediafax.

separator
Potrivit procurorilor, după ce a băut, bărbatul de 37 de ani și-a lovit soția, care era gravidă în luna a opta, de mai multe ori cu pumnii peste față, cap și peste corp, scrie digi24.ro.

„În jurul orei 18.00, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, inculpatul, în vârstă de 37 ani, a iniţiat un atac asupra soţiei sale, însărcinată în luna a VIII-a, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp, precum şi cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen, ceea ce i-a cauzat nenumărate leziuni – echimoze, tumefacţii, plăgi – la nivelul feţei şi capului, membrelor superioare, abdomenului, coapselor, gambei şi genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxaţie de cot stâng, dar a şi declanşat naşterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecinţă a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie persoanei vătămate”, a declarat Mihaela Apostol, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a avut intenția de a ucide, acest lucru rezultând din multitudinea loviturilor și a intensității, dar și din obiectele pe care le-a folosit ca să o lovească pe femeie.

Procurorul criminalist a stabilit și faptul că bărbatul și-a abandonat soția care sângera puternic, „fără a-i acorda ajutor sau a cere ajutor pentru ea, ci, dimpotrivă, spunându-i că singura variantă ar fi fost păstrarea secretului agresiunii şi convieţuirea în continuare, intervenţia unei ambulanţe fiind solicitată după aproximativ 7 ore”. Bărbatul a fost arestat preventiv, iar luni a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat.

OMS: copiii sunt predispuşi bolilor din cauza lipsei de activitate fizică
Articolul anterior
Noul tip de coronavirus: cum se manifestă. Primele simptome
Articolul următor
Alte articole interesante