Și-a creat o amintire specială din perioada sarcinii! Interpreta Carolina Gorun a lansat cel mai nou videoclip cu burtica superbă la vedere

În perioada Crăciunului urmează să devină mămică pentru prima oară, așteptarea și trăirile sunt intense, acestea însă nu au oprit-o în loc. Plină de energie, radiantă și senină, interpreta Carolina Gorun a dat undă verde creativității și a lansat cel mai emoționant videoclip în care își arată burtica în toată splendoarea, în cea de-a opta lună de sarcină.

separator

Ultima lună de sarcină a surprins-o într-o formă maximă. Interpreta se bucură de o sarcină ușoară și activă, iar noul videoclip, ,,Aprinde stelele”, cu siguranță, va rămâne mereu unul special.

Carolina Gorun ne-a oferit câteva detalii despre perioada pe care o trăiește și noua producție muzicală.

,,E deosebit de frumoasă această etapă a sarcinii, deoarece îl simți constant pe cel mic, îi simți mișcările, așteptarea este intensă și cu mari emoții”.

Interpreta ne-a dezvăluit cum a apărut motivația și curajul de a filma un videoclip chiar în ultima lună de sarcină.

,,Mi-am dorit să filmez în această perioadă videoclipul piesei ,,Aprinde Stelele”, căci este vorba despre o piesă la care țin mult, cu amintiri deosebit de frumoase de la Eurovision România 2018. Pentru prima oară, am cântat piesa în cadrul acestui concurs, în varianta engleză ,,Reach out for the stars”.

,,Piesa are un mesaj motivațional, fiecare dintre noi putem obține ceea ce ne dorim prin multă muncă, speranță, încredere, dorință. Piesa a fost compusă de Peter Jordan, compozitor și producător din Germania, iar textul în limba română a fost scris de Alina Dabija.

Filmările au durat câteva ore, pe scena unui teatru. Datorită echipei am reușit să creăm o producție pe fundalul unei ambianțe vesele și productive, regizorul videoclipului fiind Viorel Belinschii. Mai greu a fost la capitolul pregătiri, însă atunci când totul a fost deja gata, ne-am bucurat de o colaborare calmă și rodnică”, ne-a mai mărturisit interpreta.

Vizionare plăcută!

Primele loturi de vaccinuri ar ajunge pentru circa 30% din populația Republicii Moldova
Articolul anterior
De ce să nu administrezi pastilele cu ceai, cafea sau băuturi carbogazoase?
Articolul următor
Alte articole interesante