Și-a creat o amintire specială din perioada sarcinii! Interpreta Carolina Gorun a lansat cel mai nou videoclip cu burtica superbă la vedere

În perioada Crăciunului urmează să devină mămică pentru prima oară, așteptarea și trăirile sunt intense, acestea însă nu au oprit-o în loc. Plină de energie, radiantă și senină, interpreta Carolina Gorun a dat undă verde creativității și a lansat cel mai emoționant videoclip în care își arată burtica în toată splendoarea, în cea de-a opta lună de sarcină.

separator

Ultima lună de sarcină a surprins-o într-o formă maximă. Interpreta se bucură de o sarcină ușoară și activă, iar noul videoclip, ,,Aprinde stelele”, cu siguranță, va rămâne mereu unul special.

Carolina Gorun ne-a oferit câteva detalii despre perioada pe care o trăiește și noua producție muzicală.

,,E deosebit de frumoasă această etapă a sarcinii, deoarece îl simți constant pe cel mic, îi simți mișcările, așteptarea este intensă și cu mari emoții”.

Interpreta ne-a dezvăluit cum a apărut motivația și curajul de a filma un videoclip chiar în ultima lună de sarcină.

,,Mi-am dorit să filmez în această perioadă videoclipul piesei ,,Aprinde Stelele”, căci este vorba despre o piesă la care țin mult, cu amintiri deosebit de frumoase de la Eurovision România 2018. Pentru prima oară, am cântat piesa în cadrul acestui concurs, în varianta engleză ,,Reach out for the stars”.

,,Piesa are un mesaj motivațional, fiecare dintre noi putem obține ceea ce ne dorim prin multă muncă, speranță, încredere, dorință. Piesa a fost compusă de Peter Jordan, compozitor și producător din Germania, iar textul în limba română a fost scris de Alina Dabija.

Filmările au durat câteva ore, pe scena unui teatru. Datorită echipei am reușit să creăm o producție pe fundalul unei ambianțe vesele și productive, regizorul videoclipului fiind Viorel Belinschii. Mai greu a fost la capitolul pregătiri, însă atunci când totul a fost deja gata, ne-am bucurat de o colaborare calmă și rodnică”, ne-a mai mărturisit interpreta.

Vizionare plăcută!

O nouă mare surpriză la Mondiale! Franța, învinsă în ultimul meci. Cine s-a calificat în optimi

Echipa naţională a Australiei a învins miercuri, scor 1-0, naţionala Danemarcei, şi s-a calificat pentru optimile Cupei Mondiale de fotbal. În aceeaşi fază a competiţiei a ajuns şi echipa Franţei, care a fost învinsă de Tunisia, scor 1-0, scrie ziare.com.

Danemarca a avut o posesie mai bună în prima repriză, dar cei care au deschis scorul au fost fotbaliştii de la Antipozi, prin Mathew Leckie, în minutul 60. În minutul 71 arbitrul meciului a indicat penalti pentru Danemarca, dar tuşierul a intervenit arătând că a fost ofsaid, iar centralul a revenit asupra deciziei şi a lăsat jocul să continue. Victoria la limită a trimis Asutralia în faza eliminatorie a Cupei Mondiale din Qatar.

Franţa a pierdut meciul cu Tunisia, scor 0-1, dar s-a calificat şi ea mai departe. Africanii au avut un gol anulat, la Ghandri, în minutul 8, pentru ofsaid, însă au înscris prin Khazri, în minutul 58, golul unei victorii care nu i-a mai ajutat cu nimic.

Franţa a avut un gol al lui Griezmann anulat de VAR în prelungiri, pentru ofsaid, dar în clasamentul grupei, Les Bleus s-au clasat pe primul loc, cu 6 puncte, urmaţi de Australia (6 puncte), Tunisia (4 puncte) şi Danemarca (1 punct).

A murit liderul grupării teroriste Stat Islamic. Jihadiștii anunță că a fost ucis ”în lupta împotriva duşmanilor lui Dumnezeu”

Gruparea Stat Islamic (SI) a anunţat miercuri, 30 noiembrie, moartea liderului său, irakianul Abu al-Hassan al-Hashemi al-Quraishi, informează Reuters, citând un mesaj audio postat pe Telegram de purtătorul de cuvânt al grupării.

În acelaşi mesaj, purtătorul de cuvânt Abu Omar al-Muhajir a anunţat că liderul grupării a fost ucis ”în lupta împotriva duşmanilor lui Dumnezeu” și că a fost numit un nou ”calif al musulmanilor”, Abu al-Husayn al-Husayni al-Qurashi.

Purtătorul de cuvânt nu precizează în ce condiţii a murit șeful grupării şi nu dă alte indicii nici despre noul lider, care poartă acelaşi nume ca şi predecesorul său, Al-Qurashi, ce se referă la tribul profetului Mahomed, căruia ‘califul’ autoproclamat trebuie să-i fie descendent.

După o ascensiune fulgerătoare în 2014 în Irak și Siria şi cucerirea de vaste teritorii si şi-a văzut ”califatul” învins de ofensive succesive în aceste două ţări, în 2017, respectiv 2019.

De atunci, organizaţia a fost destabilizată de mai multe ori de moartea sau capturarea liderilor săi.

Gaz mai ieftin de la Gazprom, dar nu și pentru consumatori. Cum explică situația șeful de la Moldovagaz

Președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, anunță că prețul de achiziție a metanului va fi 785 USD pentru mia de metri cubi în luna decembrie, cu 4,5% mai puțin față de prețul din luna noiembrie – 821,58 USD, scrie bani.md.

Totodată, Ceban spune că livrările de metan vor rămâne la același nivel de 5,7 milioane metri cubi/zi.

În prezent prețul metrului cub de gaz pentru consumatorii casnici este de 29,27 lei. Președintele Moldovagaz a spus că în această iarnă există probabilitatea de reducere a tarifulu la gaz, dar asta după acoperirea devierilor financiare înregistrate de companie urmare.

La începutul lunii octombrie, Gazprom a anunțat că reduce livrările de gaz către Republica Moldova la 5,7 mil. metri cubi/zi, respectiv Chișinăul trimite 2,3 mil. metri cubi în stânga Nistrului, iar restul sunt destinați malului drept.

Primele loturi de vaccinuri ar ajunge pentru circa 30% din populația Republicii Moldova
Articolul anterior
De ce să nu administrezi pastilele cu ceai, cafea sau băuturi carbogazoase?
Articolul următor