Și-a salvat iubitul care agăța pe pervazul ferestrei, la etajul 8

O femeie şi-a salvat iubitul agăţat de pervazul ferestrei, la etajul 8, ținându-l de mâini până la sosirea salvatorilor. (video)

Incidentul a avut loc dimineața devreme, pe 12 august, în regiunea Altai din Rusia. Life.ru scrie că un bărbat băut și o femeie s-au certat într-un apartament aflat la etajul 8. Nu se cunosc detalii, însă individul a ajuns să atârne de fereastră, în exteriorul clădirii. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia l-a apucat de brațe și nu l-a lăsat să cadă. Lucru care l-ar fi înfuriat pe bărbat, care a început să înjure, scrie observatornews.ro.

Înspăimântaţi, vecinii care au asistat la scenele teribile au sunat la poliție. Unii dintre ei au filmat grozăvia şi au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Martorii oculari au povestit pentru presa locală că femeia plângea și i-ar fi cerut bărbatului să se întoarcă în apartament, însă el a amenințat că va sări. Într-un final, individul a fost salvat. Rusoaica a reușit să-l țină destul de mult timp, până când i-au venit în ajutor polițiștii și ofițerii ministerului Situațiilor de Urgență, care l-au tras pe scandalagiu înapoi în apartament.

S-au scumpit crupele
Articolul anterior
Anunț important! Aerogara din Chișinău va înregistra călătorii cu 3 ore înainte de plecare
Articolul următor