Și-a uitat soția în mijlocul pustietății și abia după 120 de kilometri a băgat de seamă că lipsește. Explicațiile bărbatului i-au lăsat mască pe polițiști

Povestea incredibilă a bărbatului din Thailanda care și-a uitat soția în mijlocul pustietății și abia după 120 de kilometri a băgat de seamă că lipsește a fost preluată de întreaga presă internațională.

Și-a uitat soția în mijlocul pustietății și abia după 120 de kilometri a băgat de seamă că lipsește. Explicațiile bărbatului i-au lăsat mască pe polițiști

Boontom Chaimoon (55 de ani) și soția sa, Amnuay Chaimoon (49 de ani), trebuiau să petreacă Anul Nou în familie, într-o atmosferă plăcută, cu muzică și voie bună.

În loc de asta, cei doi au avut parte de aventura vieții lor, după cum scrie New York Post.

Cum a fost posibil să își uite soție pe marginea drumului

Boontom și Amnuay au pornit la drum în jur de ora trei dimineața, destinația finală fiind locuința socrilor, din orașul natal al soției,  undeva în provincia Maha Sarakham.

Pe drum, în mijlocul pustietății, bărbatul a oprit mașina pe motiv că nevoile fiziologice sunt caz urgent. Însă, când s-a urcat din nou în autovehicul, el nu ar fi băgat de seamă că și Amnuay a coborât, astfel că a pornit mașina și și-a văzut de drum liniștit.

Presa locală relatează că femeia a fost nevoită să meargă pe jos aproximativ 20 de kilometri. Ajunsă în districtul Kabin Buridupa, Thailanda, ea s-a dus direct la secția de poliție, iar acolo a relatat cele întâmplate. Cum nu avea la ea nici telefonul mobil, iar numărul soțului nu și-l amintea pe de rost, au trecut ore bune până când oamenii legii l-au găsit pe Boontom.

Chestionat pe merginea celor întâmplate, bărbatul s-a scuzat afirmând că el a crezut tot timpul că soția sa doarme pe bancheta din spate a mașinii. Și abia după ce a condus 120 de kilometri a realizat că era singur, fără cea care cu care pornise la drum.

Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori

Din 17 aprilie, Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori. După ce, în luna aprilie 2021, a fost dat startul celei de a doua etape de restaurare a fortăreței medievale, în ultimii doi ani, Cetatea a fost periodic închisă pentru lucrările care s-au efectuat în interior și exterior, scrie agrotv.md.

Potrivit responsabililor, au fost curățate zidurile cetății pe exterior și interior, s-a făcut hidroizolarea pasajului superior, au fost restaurate trei bolți și s-a conservat ceea a fost scos la evidență în ultimul sezon arheologic – gura de lup de la intrarea Cetății Soroca. A fost instalat și un ascensor într-unul din turnurile cetății pentru persoanele cu dizabilități.

A doua etapă a proiectului de restaurare a costat un milion și 600 de mii de euro. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană. Prima etapă a proiectului s-a încheiat în 2015.

Dansatorii din Moldova, locul I la Campionatele Europene de Dans Sportiv

În perioada 13-14 aprilie, Federația Dansului Sportiv din Moldova a desfășurat doua Campionate Europene la Dans Sportiv. Este vorba despre Campionatul European Adult Standard la care au participat 56 de perechi de sportivi din 29 țări și Campionatul European de până la 21 ani la care au participat 26 de perechi de sportivi din 18 țări, scrie goodnews.md.

Potrivit Federației Dansului Sportiv din Moldova, la ambele campionate, dansatorii din R. Moldova au câștigat locul I.

De asemenea, în această perioadă, Federația a organizat opt competiții de rating mondial  WDSF Open. Este vorba despre:

  • WDSF Open Under 21 Standard la care au participat 18 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I și III;
  • WDSF Open Under 21 Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul III și IV;
  • WDSF Open Youth Standard la care au participat 36 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul IV și V;
  • WDSF Open Youth Latin la care au participat 45 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior II Standard la care au participat 32 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul II, III și IV;
  • WDSF Open Junior II Latin  la care au participat 33 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior I Standard  la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, III și V;
  • WDSFOpen Junior I Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, II și V.

Încă un proiect frumos la Măgdăcești! În sat au fost instalate bănci de relaxare pentru oameni

Locuri de relaxare pentru locuitorii din Măgdăcești, raionul Criuleni! 30 de bănci noi au fost instalate de-a lungul principalelor alei din sat, anunță primarul localității Liuba Cojocaru.

”Această inițiativă este dedicată în special persoanelor în etate, persoanelor cu mobilitate redusă, dar și pentru toți locuitorii care simt necesitatea să se odihnească în drumul lor către casă, serviciu, biserică și alte instituții.

Pentru a menține curățenia și ordinea, ne pregătim să instalăm alături și urne de gunoi.

Stimați locuitori, vă invităm să vă bucurați de noile amenajări, de asemenea, să lucrăm împreună pentru a menține spațiul curat și primitor pentru toată lumea.”, mai spune primarul de Măgdăcești.

Măgdăcești este unul dintre cele mai moderne sate din țară.

Este un sat cu tradiții, oamenii frumoși, infrastructură dezvoltată și cu un viitor care inspiră încredere. Este una din puținele localități din Republica Moldova care a reușit să se ridice din ruinele anilor 90 și să se dezvolte uimitor.

Vă invităm să urmăriți un VIDEO inedit despre satul Măgdăcești de ieri și de astăzi. Astfel ar trebui să arate toate satele din țară!

Caz șocant! Un polițist, reținut pentru că ar fi violat o copilă, iar complice i-ar fi fost tot un minor
Articolul anterior
Kadîrov a petrecut Anul Nou în Dubai. Stațiunile exotice preferate de elitele Rusiei pentru sărbătorile de iarnă
Articolul următor