Și-au transformat apartamentul de 41 de metri pătrați într-o locuință de vis

O familie cu trei copii și-au transformat apartamentul cu două odăi, de doar 41 de metri pătrați într-o casă de vis. În locuință este foarte confortabil, iar fiecare membru al familiei are colțișorul său.

separator

Capul familie este profesor de inginerie, iar mama celor trei pici este designer de interior. Aceștia au declarat că le-a fost foarte ușor să-și transforme apartamentul mic, în unul funcțional și spațios. Iar, secretul este că aceștia au instalat separatoare decorative.

separator

Potrivit publicației capravecinului.net, aceste elemente de zonare sunt capabile să divizeze spațiul în mai multe zone funcționale, astfel încât fiecare membru al familiei să aibă propriul colțișor. Pe lângă faptul că ele au funcție de creare a spațiilor separate, ele pot fi utilizate și ca spații de depozitare.

Iată și câteva idei idei de separatoare decorative pentru locuința ta.Separatoarele pot fi confecționate din foarte multe materiale. Totul depinde de designul interior, de preferințele fiecăruia și de funcționalitatea acestuia.

Când alegeți separatoarele luați în considerație mărimea și luminozitatea încăperii. În camerele cu multe ferestre se potrivește orice tip de separatoare, iar în cele cu mai puține ferestre, cele mai deschise, transparente.

De asemenea, atrageți atenție la separatoarele-rafturi. Ele se potrivesc practic pentru orice cameră, dar în special atunci când aveți puțin spațiu de depozitare.

Sursa: capravecinului.net

Tatiana Heghea va deveni mămică pentru a doua oară!
Articolul anterior
O ședință foto exclusivă cu fiica lui Anatol Durbală și a Olesei Sveclă: când fericirea are numele Cassandra!
Articolul următor