Şi bărbaţii au sufletul sensibil

Despre sufletul sensibil al bărbatului, așa cum puține femei au reușit să-l cunoască.

S-a scris mult despre sufletul frumos și vulnerabil al femeii. Dar de ce nimeni nu a scris despre sufletul bărbatului?, se întreabă cei de la „De vorbă cu tine”.

„Imaginați-vă că şi bărbaţii au suflet. Acest suflet vrea să fie iubit. La fel se simte singur și rănit atunci când i se spune „adio”. Sufletul unui bărbat dorește să-și îmbrățișeze femeia iubită și să-i asculte respirația. Iată ce spun chiar bărbaţii despre ei…

„Nu e corect că noi, bărbații, vrem numai intimitate și atât. Sunt doar niște stereotipuri idioate. Chiar voi, femeile, credeți că un bărbat indepedent, matur, care cunoaște viața și adevărata iubire își dorește oricare femeie?

Sufletul unui bărbat de asemnea vrea să se trezească lângă femeia iubită și îi este frică să respire ca să nu o trezească, să nu-i alunge liniștea de care este înconjurată. Sufletul unui bărbat la fel suferă în singurătate.

Sufletul unui bărbat poate fi mai vulnerabil decât al unei femei. Da, a fost de acord cu regulile societății și o face pe durul, dar poate iubi sincer și profund, așa cum nici nu ți-ai imaginat. Atunci când creezi liniște, descreție, sufletul bărbatului se destăinuie.

Își spune durerea:

Despre femeia pe care o iubește, iar ea îl respinge.

Despre femeia pe care o așteaptă ani la rând.

Despre faptul, că uneori are nevoie și de mângâieri.

Despre sacrificiile pe care le face de dragul femeii iubite, sperând că le va aprecia.

Despre faptul că este pregătit să ofere ce are mai bun, dar nu vrea ca sentimentele sale să fie aruncate la coșul de gunoi.”

Bărbații își protejează sufletul, iar noi credem că ei nu pot iubi.

Cele 13 kilograme ,,topite” au convins-o că stilul sănătos de viață poate garanta atingerea scopului
Articolul anterior
Mărturii emoţionante ale legendarului canoist român Ivan Paţaichin
Articolul următor