Simon Kjær, căpitanul danezilor, a devenit eroul zilei. I-a salvat viața colegului său pe teren, după un stop cardiac, după care a mers să-i dea curaj soției fotbalistului

Simon Kjær, căpitanul danezilor, a arătat întregii lumi, că a fi căpitan nu înseamnă doar să porti o banderolă. Este un fotbalist danez internațional și jucător de Milano. Nu este foarte popular, nu are pantofi de aur și nici nu este unul dintre cei mai scumpi. Dar astăzi a intrat în istoria sportului, ca un super erou modern.

Mai întâi și-a salvat coechipierul, Chris Eriksen, care a căzut inconștient pe teren, după un stop cardiac, acordându-i primul ajutor în primele secunde critice.

Fundașul nordicilor i-a întors capul într-o parte, apoi s-a asigurat că Eriksen nu și-a înghițit limba, după care a recurs la câteva încercări de resuscitare și i-a făcut respirație gură la gură. Apoi, s-a dat la o parte când au intervenit doctorii.

Le-a cerut coechipierilor săi să formeze un ′′ scut ′′ de protecție în jurul colegului său de muncă căzut pentru a-l proteja de blitz, camere și momente stresante. Apoi, și și-a făcut timp să meargă la bară și să-i dea curaj soției lui Eriksen, care a fost șocată să vadă soțul și tatăl celor doi copii minori ai săi, luptând cu moartea.

Moment dramatic la Euro 2020. Fotbalistul Eriksen s-a prăbușit la pământ și a avut nevoie de resuscitare

Video! Emilian Crețu a inaugurat terenul de joacă pentru copii din Negureni, satul său de baștină
Articolul anterior
O avea aproape doar pe bunica. Plecată peste hotare, mama bloggerei de 24 de ani nu a reușit să ajungă la funeraliile fiicei sale
Articolul următor
Alte articole interesante