Simona Halep donează pentru spitalele din România. Mesajul tenismanei!

Simona Halep a postat pe rețelele de socializare, un mesaj către fanii ei, în care îndeamnă la responsabilitate socială. De asemenea, sportiva și-a oferit ajutorul pentru susținerea spitalelor din România.

separator
”Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi, pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este, pe de altă parte, și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru.

În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață, expunându-se personal pentru binele general. Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel fiecare dintre noi la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța.

Îi încurajez pe toți cei care vor să sprijine, să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi. Să ne ajute Dumnezeu!”,a spus Simona Halep în clipul publicat pe Twitter.

”Suntem recunoscători medicilor nostri pentru curajul de care dau dovadă în aceste timpuri grele. Sunt dedicată să îmi ajut țara și am decis să donez bani pentru cumpărarea de echipamente medicale. Rămâneți în siguranță și aveți grijă unii de ceilalți”, a scris Simona în limba engleză în cadrul aceleiași postări.

Sursa

Adriana Ochișanu: ,,Astăzi, mai mult ca oricând, mi-aș fi dorit să celebrez această zi alături de publicul meu iubit”
Articolul anterior
Moldova Agroindbank solicită INSISTENT clienţilor să evite deplasarea la bancă pentru achitarea facturilor
Articolul următor
Alte articole interesante