Simona Halep și-a rotunjit conturile cu 2,6 milioane de euro, după victoria de la Wimbledon

Simona Halep s-a impus în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon. Sportiva din România a avut ocazia să petreacă alături de familie la Balul Campionilor, iar invitații au fost încântaţi de eleganţa jucătoarei de tenis care a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei pe iarba de la Londra.

separator
 Imediat după finala masculină de la Wimbledon 2019 a avut loc Dineul Campionilor, iar Simona Halep a mers alături de familie la petrecerea de la Londra. La dineu a mers și campionul de la masculin, Novak Djokovic, dar sportiva româncă a atras toate privirile.Simona Halep a optat pentru o rochie neagră, cu un decolteu adânc și a atras atenția tuturor celor prezenți la Dineul Campionilor. Mai mult, cei de la WTA au reacționat imediat pe pagina lor de Twitter. “Simona Halep strălucește la Balul Campionilor!” Alături de Simona Halep au fost familia, membrii echipei sale, dar și Darren Cahill.Românca Simona Halep, numărul 7 mondial, va fi recompensată cu 2,35 milioane de lire sterline, echivalentul a 2,6 milioane de euro, pentru câștigarea trofeului de la Wimbledon.

sursa

Fericire la puterea a treia! Doi soți din Orhei au devenit părinți de tripleți
Articolul anterior
Succes remarcabil! Creațiile unui moldovence stabilite în Canada, expuse pe paginile celebrei reviste britanice Vogue Fashion
Articolul următor
Alte articole interesante