Sinead O’Connor, dezvăluiri cutremurătoare: ,,Sunt singură. Nu există nimeni în viaţă mea acum!” Video

Interpreta irlandeză Sinead O’Connor a publicat acum câteva zile un video cutremurător pe contul său de Facebook. Fanii s-au speriat îngrozitor când au văzut imaginile în care artista vorbeşte despre suferința ei, despre sinucidere şi despre cât de singură se simte de fapt.

separator
61902583

Artista, în vârstă de 50 de ani, a realizat un video de 12 minute şi l-a făcut public pe Facebook. Aceasta spune că viața ei nu mai are sens și dezvăluie stările prin care a trecut și faptul că nu a avut pe nimeni alături în această perioadă grea:

„Nu e nimeni în viața mea, cu excepția doctorului meu, a psihiatrului, cel mai bun și cald om de pe pământ, care spune că sunt eroul lui, și ăsta este singurul lucru care mă mai ține în viață în clipa asta…și treaba asta este cam patetică”, spune Sinead.

Sinead O’Connor mai spune că „problemele mentale sunt ca drogurile, nu le pasă cine ești, și tocmai asta este cea mai rea parte, nu le pasă de tine și cine ești. Dintr-o dată toți oamenii care se presupune că ar trebui să te iubească și să aibă grijă de tine, te tratează fără importanță. Iar lucrul ăsta chiar doare”.

Fanii vedetei au reacţionat imediat pe Facebook, încercând să o încurajeze şi să o convingă că nu este singură.

Diagnosticată cu tulburare bipolară în anul 2003, Sinead O’Connor se lupta de mai mulţi ani cu o depresie severă. Interpreta a vorbit public despre lupta să împotriva depresiei.

Emoționant! 50 de lucruri pe care o fiică trebuie să le învețe de la mama sa
Articolul anterior
Margarita Dodon, o mireasă de poveste!
Articolul următor
Alte articole interesante