Situație disperată în Italia. Se construiesc două spitale, termenul: 6 zile

Situaţia disperată din Italia a determinat autorităţile din nordul ţării să demareze construirea unui spital. Termenul: 6 zile. transmite Mediafax.

separator
Lombardia, regiunea de nord a Italiei, este în stare de urgenţă. 3.852 de pacienţi spitalizaţi, dintre care 560 la terapie intensivă sunt la Milano, Brescia şi Bergamo, cele mai importante oraşe ale Lombardiei. Ieri, 149 de oameni au încetat din viaţă datorită coronavirusului doar în nordul ţării.

Astăzi, autorităţile din Milano şi Brescia au demarat discuţiile pentru construirea unor spital de campanie pentru bolnavii de coronavirus în zonele Fiera di Milano şi Fiera di Brescia, după ce ziua de ieri a fost cea mai dificilă de până acum în privinţa numărului de îmbolnăviri. 1.227 de pacienţi au fost diagnosticaţi, 126 au murit doar în Brescia.

Preşedintele regiunii Lombardia, Attilio Fontana, a declarat într-o emisiune că „Germania ar trebui să vândă aparate de ventilare şi să nu le ţină doar pentru cetăţenii ei”. Acesta a îndemnat la cooperare în interiorul UE.

Un român infectat a venit din Italia într-un microbuz plin cu moldoveni
Articolul anterior
Un actor din „Gomora” a rămas blocat în casă, cu cadavrul surorii lui, ucise de coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante