,,Șlagărul anului” 2017! Cine sunt artiștii autohtoni care au plecat acasă cu premii

În seara de 23 noiembrie, la Palatul Național “Nicolae Sulac” s-a desfășurat grandiosul eveniment muzical al anului, concertul ,,Şlagărul Anului”, un spectacol de mare amploare în cadrul căruia, anual, sunt decernate trofee pentru cele mai difuzate si solicitate melodii autohtone ale anului, care s-au poziționat în topurile radio și TV din țara noastră. Anul acesta evenimentul a avut o conotație deosebită fiind vorba despre o ediție jubiliară, cea de-a X-a ediție a show-ului.

separator

Pe scena Palatului Național au răsunat zeci de piese celebre care au devenit hituri pe parcursul ultimilor zece ani și care au ajuns la inimile iubitorilor de muzică de acasă. Mai mulți interpreți și autorii melodiilor s-au învrednicit de premii valoroase.

Potrivit organizatoarelor și prezentatoarelor evenimentului, Aura și Nona Marian, toți artiștii care au participat la spectacol au plecat acasă cu premii.

În cadrul concertului live, au evoluat artiștii de top din Republica Moldova, care au oferit publicului momente de neuitat, veselie pe cinste, distracție la maxim și show-uri spectaculoase, alături de formația The Angry Band.

Anișoara Puică, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu, trupa Akord, Adrian Ursu, Geta Burlacu, Aura, Valentin Boghean, Corina Țepeș & Costi Burlacu, Ion Rață, Mihai Budurin, Dianna Rotaru, SunStroke Project, Nicoleta Nucă, Ionel Istrati, Irina Rimes, Dara, Nona Marian, Olia Tira, Karizma, Alexandru Manciu sunt artiștii care au câștigat premiul ,,Șlagărul anului”.

Concertul va fi difuzat în varianta video în noaptea de Revelion la postul de televiziune Jurnal Tv.

Atmosfera a fost una incendiară. Corina Țepeș și Costi Burlacu au obținut premiul național în domeniul muzicii ușoare. Artiștii s-au arătat încântați de trofeul obținut:

“Șlagărul anului” la 10 ani! Datorită vouă, publicului nostru drag, am fost prezenți la toate edițiile începând din 2008 încoace. Premiul de azi este unul important pentru noi – pentru cei 10 ani de muncă, de căutări, de nopți nedormite și realizări încununate cu aprecierea voastră.
Vă îmbrățișăm pe toți și vă mulțumim din suflet că ne dați aripi să zburăm mai departe! Vă iubim!”, este mesajul Corinei Țepeș și al lui Costi Burlacu.

Toți artiștii autohtoni s-au ales cu mult râvnitul premiu ,,Șlagărul anului” pentru cele mai difuzate piese din repertoriul acestora la posturile radio și Tv.

Nicușor Untilă s-a îmbolnăvit grav și are mare nevoie de ajutorul nostru!
Articolul anterior
Avertismentul specialiștilor: mai multe cutremure devastatoare vor avea loc în 2018 din cauza încetinirii rotaţiei Pământului
Articolul următor
Alte articole interesante