Smiley, acuzat că a fost plătit, după ce a susținut-o pe Andreea Esca

Smiley a reacționat recent, în urma atacurilor pe contul său de socializare după o postare anterioară, în care o susținea pe Andreea Esca după ce aceasta a mărturisit că s-a infectat cu coronavirus.

separator

Atacurile internauților au fost atât de virulente, încât l-au determinat pe artist să le dea replica, deși artistul este extrem de pacifist și preferă să stea departe de scandaluri.

Smiley îi îndeamnă pe oameni să fie responsabili și să se protejeze, afirmând că noul coronavirus există.

„Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știință sau în Dumnezeu. Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, să învățăm să avem mai multă grijă de noi și să ne ferim de boală, doar atât…

O cunosc și știu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunoștință personală care a avut Covid.
Boala asta există și se răspândește foarte ușor.

Vă rog să aveți grijă de voi cu responsabilitatea celor care știți că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. Aș vrea să vă mai rog să nu mă puneți la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grija față de noi, cele care instigă la ură, cele defăimătoare, vor fi șterse”, a scris artistul pe pagina sa de socializare.

La scurt timp după această postare, artistul a fost luat peste picior și chiar înjurat pe propria pagină de socializare. Smiley a reacționat, dându-le replica celor care l-au acuzat că este plătit să susțină că există COVID-19.

„Puteți să mă credeți sau nu. Puteți să mă urmăriți sau nu. Să vă protejați sau nu. Să vă spălați pe mâini, mai des sau mai rar. Sunteți liberi să faceți ce vreți și să credeți în orice.

Eu nu sunt o autoritate, eu trăiesc iubind și cântând, crezând în Dumnezeu, în acțiune, în Oameni și în Viață.

Nu vreau să vă propun un exercițiu de credință, dar măcar, pentru un scurt răgaz, unul de imaginație și gândire:

Cum ar fi ca textul pe care l-am scris ieri să fie doar din grijă pentru noi toți?
Cum ar fi să-mi asum, dinainte, să fiu înjurat, batjocorit, acuzat, luat la mișto, doar pentru că am îndemnat Oamenii să aibă grijă de ei?

Cum te-ai simți să urezi sănătate și să fii înjurat înapoi?

Am citit și am șters cu greutate și mâhnire zeci de comentarii lipsite de orice formă de respect.

Cred că avem nevoie să ne respectăm și să fim uniți. NOI.

Cred că avem nevoie de oameni sănătoși, de o educație sănătoasă, într-o țară sănătoasă și civilizată. Mai ales în aceste vremuri…

Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoștință bolnavă de Covid. Niciodată! Nu în realitatea mea.

Știu mai mulți oameni bolnavi de Covid, Oameni obișnuiți. Tineri. Nu sunt plătiți… Boala asta există și nu e doar la televizor. Dacă vreți să o căutați, o găsiți în spitale sau în aglomerații. Depinde de toți să rămânem sănătoși, depinde de toți cât de mult se răspândește, iar superficialitatea, lipsa de respect și de educație nu ne fac bine. Ne țin pe loc sau ne dau înapoi.

Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toți este răutatea. N-o să mai scriu despre acest subiect. N-o să mai răspund la niciun comentariu pe această temă. Să ne vedem sănătoși! Va fi bine!„, a scris artistul pe contul său de socializare.

sursa: www.viva.ro

Aproape 10 mii de restaurante, în pragul falimentului, din cauza restricțiilor
Articolul anterior
În Moldova, autoritățile se pregătesc să prelungească starea de urgență după 1 august
Articolul următor
Alte articole interesante