Smiley și Connect-R au lansat o piesă împreună

Connect-R și Smiley au dat lovitura cu una dintre cele mai așteptate colaborări masculine din muzica românească. „Rita” e noua piesă, dar și femeia care îi pune pe jar pe Smiley și Connect-R în noua producție muzicală plină de intrigă amoroasă.

„Mi-a plăcut din prima piesa asta, așa cum mi-au plăcut toate piesele lui Connect-R de până acum. Îl știu de mult timp, am mai colaborat, suntem prieteni, iar muzical vorbind sunt fanul lui, îmi place cam tot ce face. «Rita» este o piesă de dans, dar și de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viață, cine triumfă? Nevoia de siguranță și confort sau inima?

Sunt sigur că o să vă placă și clipul, este ca un film căruia abia aștepți să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile și inima fiecărui om care ascultă piesa”, declară Smiley despre „Rita”.

„Mă bucur mult că am făcut o piesă cu Smiley, pe care eu îl consider poate cel mai mare star pop de la noi din țară. Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele și am rămas încă de atunci impresionat de calitățile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu «Rita» la el aproape gata, și-a scris strofa, a făcut și un after-refren superb și iată că a ieșit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deși eu mi-am obișnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie și să binedispună, nu doar să vindece. Așa e «Rita», te face să zâmbești, să dansezi, să te miști.”, declară Connect-R, care se pregătește să lanseze un album cu 10 piese în stil afro.

O femeie a născut o fetiță de 5 kg. E cel mai mare bebeluș din anul 2021, până azi
Articolul anterior
A ars subsolul sediului Ministerului Tehnologiilor și Poștei Moldovei
Articolul următor
Alte articole interesante