Smiley şi Gina Pistol nu își mai ascund relația! Iată cum au fost fotografiați împreună

Artista din România, Jo (Ioana Anuţa), și-a sărbătorit ziua de naștere la care au participat aproape toate vedetele din România, în special artiştii. Aceasta a arătat fanilor ei fotografii realizate cu ocazia aniversării ei.

Printre zecile de imagini postate pe Instagram, Jo a strecurat şi două poze în care apare alături de iubitul ei, Juno, dar şi de Smiley şi Gina Pistol, despre care se spune că ar avea o relaţie.Chiar dacă formează un cuplu de mai mult timp, Smiley şi Gina Pistol nu au confirmat oficial până acum acest lucru, însă din fotografiile postate de Jo pe Instagram se poate vedea cât de apropiaţi sunt cei doi, scrie okmagazine.ro.În cel mai recent număr al revistei Unica, Smiley a şi recunoscut în premieră că el şi Gina Pistol formează un cuplu.

„Eu şi Gina Pistol cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne ştim de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii şi mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dau cu părerea“, a spus Smiley.  

Fostul președinte francez Jacques Chirac, s-a stins din viață la 86 de ani
Articolul anterior
O substanță chimică cancerigenă, depistată în mai multe produse de baie
Articolul următor
Alte articole interesante