Smiley și Laura Cosoi din nou împreună?

Laura Cosoi şi Smiley au fost multă vreme împreună şi au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, însă relația lor a luat sfârșit.

separator

Zilele trecute, Laura şi Smiley au fost filmaţi împreună, din nou. Probabil întâlnirea după despărţire nu era prima dintre cei doi, dar a adus numeroase speculaţii.
Chiar dacă Laura şi Smiley s-au văzut într-un loc public şi nu erau singuri,  presupunerile deja au început să apară.

„A fost o întâlnire amicală. Aşa este normal să se poarte doi oameni care au stat împreună atâta timp. Nu mi se pare nimic deosebit în asta”, a spus Smiley în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Sursa: http://www.cancan.ro

Putin ar fi părasit Moscova cu avionul prezidențial, în contextul războiului civil din Rusia. Medvedev a fost evacuat cu familia

Președintele rus Vladimir Putin ar fi părăsit Moscova cu avionul și se îndreaptă spre Sankt Petersburg, susține un consilier de la Ministerul Afacerilor Interne din Ucraina, Anton Gerashchenko.

Russian Prime Minister Dmitry Medvedev Resigns As Vladimir Putin Seeks  Change : NPR

Oficialul ucrainean susține că avionul prezidențial a plecat din Moscova și se îndreaptă spre Sankt Petersburg, în ciuda afirmațiilor purtătorului de cuvânt al președintelui, Dmitri Peskov, care susține că ”Putin se află la Kremlin”.

Același consilier mai precizează că și vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev a părăsit capitala Rusiei.

”Medvedev a fost evacuat din regiunea Moscova împreună cu familia și asistenții săi”, notează Gerashchenko pe canalul său de Twitter.

Saci cu nisip la intrarea în Moscova, din direcția sud-vest

Moscova se apără de mercenarii Wagner care s-ar îndrepta spre capitala rusă cu tancuri, pe autostrăzi, după ce șeful lor, Evgheni Prigojin, a inițiat o lovitură militară împotriva lui Putin și a regimului său. Filmările de pe rețelele de socializare au arătat convoai mari de trupe care se îndreaptă spre nord din Voronej, și despre care se crede că sunt mercenari Wagner. De asemenea, se spune că alte grupuri de mercenari se află în drum spre alte orașe cheie, inclusiv Krasnodar și Volgograd.

Între timp apar imagini cu tot mai multe KAMAZ-uri pe autostrăzile ce duc spre Moscova. Acestea ar urma să fie folosite ca obstacole în caz că militarii Wagner ajung să înainteze spre Capitala rusă.

Camioanele blocheaza autostrada M-2 langa podul Cadets Podolsk din regiunea Moscova Foto Profimedia

Mesajul forțelor Wagner pentru Putin: ,,Venim să te luăm!”. Mercenarii se îndreaptă spre Moscova, tancuri pe autostrăzi

Forțele miliției Wagner se îndreaptă sâmbătă către Moscova, după ce șeful lor, Evgheni Prigojin, a inițiat o lovitură militară împotriva lui Putin și a regimului său, care vede îngrozit cu mercenarii au cucerit orașe cheie rusești, batjocorindu-l pe președintele, care i-a numit „trădători”.

Camioanele blocheaza autostrada M-2 langa podul Cadets Podolsk din regiunea Moscova Foto Profimedia

Camioanele blocheaza autostrada M-2 langa podul Cadets Podolsk din regiunea Moscova Foto Profimedia

Unitatea a trecut prin orașul Voronej și avansează spre Moscova, întâmpinând o rezistență neglijabilă. Un depozit imens de petrol a fost văzut în flăcări în oraș, cu un elicopter în aer în acel moment.

Filmările de pe rețelele de socializare au arătat convoai mari de trupe care se îndreaptă spre nord din Voronej, și despre care se crede că sunt mercenari Wagner. De asemenea, se spune că alte grupuri de mercenari se află în drum spre alte orașe cheie, inclusiv Krasnodar și Volgograd.

Putin a răspuns prin creșterea securității la Moscova, mobilizând trupele care urmează să-l apere de wagnerioți și cerând armatei să se ralieze în jurul președintelui .

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, acum vicepreşedinte al Consiliului rus de Securitate, îi îndeamnă pe ruşi să se unească în jurul lui Vladimir Putin, relatează AFP.

În regiunea Lipetsk, șoferii de autobuz atârnă pe mașini steaguri albe pentru a evita atacurile aeriene

Potrivit „Mediazone”, autostrada M-4 Don este încă blocată în mai multe locuri. Potrivit unor informații neconfirmate, Forțele Aerospațiale Ruse au efectuat deja mai multe atacuri asupra mașinilor, în care, probabil, se aflau mercenari wagner.

O explozie ar fi avut loc în apropierea clădirii Cartierului General al districtului militar de sud din Rostov-pe-Don, surprins de PMC Wagner.

Autostrăzile federale Don, Ural și Crimeea sunt blocate, iar regimul de acțiuni antiteroriste (CTO) a fost introdus pentru prima dată la Moscova și în regiune.

Video cu discuțiile lui Prigojin cu ministrul adjunct al apărării Evkurov

Un videoclip cu Eevgheni Prigojin înconjurat de bărbați înarmați a apărut pe canalul Wagner Unloading Telegram. Aceștia s-ar afla în curtea clădirii administrative, semnele cu denumirea nu sunt vizibile, probabil că este clădirea Statului Major al Districtului Militar de Sud. Șeful PMC Wagner vorbește cu doi bărbați în uniformă militară, dintre care unul este ministrul adjunct al Apărării, fostul șef al Ingușetiei, Iunus-Bek Evkurov, al doilea seamănă cu generalul Vladimir Alekseev.

Evgheni Prigojin la Rostov pe Don Foto Profimedia 1 jpg

În timpul conversației, Prigojin susține că luptătorii Wagner au doborât deja trei elicoptere militare, deoarece armata „a lovit civili” și ar fi „distrus un autobuz cu oameni”. Interlocutorii săi răspund că nu știu nimic despre asta.

Prigojin îi cere „pe șeful Statului Major General Valeri Gherasiomo și pe ministrul apărării Șoigu”, iar până atunci promite „să blocheze orașul Rostov” și să „meargă la Moscova”.

Șeful regiunii Kursk, Roman Starovoit , a scris că nu va elimina referințele la Gruparea Wagner de pe rețelele sale de socializare.

„Regiunea Kursk a cooperat strâns cu Wagner în pregătirea echipelor de voluntari din regiunea noastră, iar eu însumi am urmat acest antrenament. După o rebeliune deschisă, mulți mă sfătuiesc să tac și să elimin orice mențiune despre acest lucru de pe rețelele de socializare ale Administrației Regionale, dar nu voi face asta. Împreună ne-am bucurat de succesul băieților când am eliberat Soledar și Artemovsk și am plâns împreună cu familiile soldaților căzuți. Ambițiile liderului nu ar trebui să taie meritele trecute ale luptătorilor obișnuiți”, a scris el.

După aceea, Starovoit a cerut lui Evgheni Prigojin „să-și abandoneze planurile, să depună armele și să prevină dezvoltarea unui conflict intern în țară”. Și înainte de asta, ca și restul șefilor regiunilor ruse, precum și autoritățile numite de ruși din teritoriile ocupate ale Ucrainei, el a scris despre necesitatea de a se uni în jurul lui Vladimir Putin.

Fii jucăușă purtând colanți și ciorapi colorați
Articolul anterior
Moldoveanul care va concura pentru „Vocea României”
Articolul următor