Soacra l-a schimbat pe William. Mama lui Kate Middleton l-a ajutat pe prinț să devină fericit

Carole Middleton, acum în vârstă de 66 de ani, a avut o influență puternică asupra fiului cel mare al Dianei Spencer. Datorită soacrei sale, prințul William, în vârstă de 39 de ani, a reușit să învingă traumele din copilărie, soacra devenindu-i ca o mamă, conform presei engleze.

Prințul nu avea o percepție sănătoasă despre o viață de familie normală înainte de a o întâlni pe Kate Middleton. Părinții lui William erau ocupați cu îndatoririle regale, iar căsătoria lor nefericită a fost discutată public în presă. Atmosfera din casa lui Carol și Michael Middleton s-a dovedit a fi radical opusă celei în care a crescut William. Plonjând în ea, prințul s-a schimbat în bine.

Mama lui Kate a avut grijă de fiul prințesei de Wales.

,,Carol a făcut ca William să devină mai puternic”, a explicat biograful regal Angela Levin. Cearta lui William cu fratele său mai mic i-a amintit din nou de traumele din copilărie. Harry a rupt legăturile cu familia sa, a plecat în SUA. Ducele de Cambridge s-a simțit trădat, dar a găsit sprijin moral în persoana părinților lui Kate. Carol nu i-a permis prințului să se arunce într-o deprimare.

„Prin familia Middleton, William a învățat cum funcționează relațiile într-o familie iubitoare, unde există înțelegere și stabilitate”, relatează Angela Levin pentru The Sun.

Expertul regal Phil Damper o numește pe Carol Middleton ,,o femeie puternică”. El crede că soacra a influențat mult comportamentul lui William. În plus, răposatul soț al Elisabetei a II-a a respectat-o mult pe Carol, ceea ce vorbește și despre poziția ei înaltă la curte.

„Mama lui Kate se află în spatele tronului în multe feluri. Ea a fost și va fi întotdeauna o forță stabilizatoare și de susținere în spate ”, a spus Damper.

Natalia Oreiro s-a făcut blondă. Vezi cum arată actrița
Articolul anterior
Astăzi au fost depistate încă 55 cazuri noi de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante