Accident cumplit la periferia oraşului Donduşeni. Un taximetrist și clientul său au decedat carbonizați după ce mașina le-a luat foc

Accident grav la işirea din oraşul Donduşeni. Două persoane au ars de vii după ce automobilul în care se aflau s-a izbit violent într-un copac şi a luat foc. Informaţia a fost confirmată pentru stirilocale.md de ofiţerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco.

separator
„Şoferul unui taxi, care se deplasa spre direcţia satului Sudarca, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului, s-a ciocnit într-un copac, apoi maşina a fost cuprins de flăcări. Ca urmare, atât conducătorul auto, cât şi pasagerul care era în maşină, au decedat”, a precizat Golovco.
taxi_doduseșni

La fața locului pentru intervenție s-a deplasat un echipaj de pompieri care au avut misiunea de a descarcera din fiarele unui autoturism de model Dacia Logan două cadavre.

Salvatorii au descarcerat din autovehicul accidentat pasagerul și șoferul, care nu mai dădeau semne de viață. Mai mult, în misiunea acestora a intrat și stingerea autovehiculului cuprins de flăcări.

Nenorocirea a avut loc în jurul orei 03:05. Alte circumstanţe în care s-a produs accidentul se stabilesc de oamenii legii.

Sursa: stirilocale.md

 

16 sfaturi de la tați pentru fiicele lor
Articolul anterior
Care este rolul sertarului de sub aragaz? Până acum l-ai folosit greșit
Articolul următor
Alte articole interesante