Accident grav: Doi salvatori morţi şi o femeie în stare gravă la spital

Impactul violent a avut loc azi dimineaţă în apropierea satului Măgdăceşti, raionul Criuleni. Doi salvatori din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Capitală au decedat, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un automobil ieşit pe contrasens. Şoferul maşinii a adormit la volan şi a scăpat nevătămat. Pasagera lui a ajuns în stare gravă la spital, scrie publika.md.
111
Automobilul în care se aflau şoferul, un cetăţean al Ucrainei, şi o femeie se întorcea din ţara vecină. Iar maşina cu cei doi salvatori aflaţi în afara orelor de muncă, circula în sens opus. Ucraineanul ar fi adormit la volan şi a ieşit pe contrasens, iar celălalt şofer nu a reuşit să evite impactul, deşi a frânat. În urma numeroaselor traumatisme, salvatorii s-au stins până la venirea medicilor.

Cei doi salvatori în vârstă de 25 şi 27 de ani erau contorsionaţi în fiarele automobilului şi au fost scoşi de colegii lor. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Capitală, iar medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire.

Cetăţeanul ucrainean a fost reţinut pentru 72 de ore, pe numele lui fiind iniţiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 10 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe un termen de până la cinci ani.

O fetiţă de numai doi ani din Chişinău s-a înecat într-un bazin artificial
Articolul anterior
Evelina Vîrlan: “Bărbatul caută până când îl găsește femeia”
Articolul următor
Alte articole interesante