Anunț pentru conducătorii auto! În Capitală este sistată circulația

Serviciul InfoTrafic al Inspectoratului Naţional de Patrulare informează conducătorii auto din Chișinău, despre lucrările de reparație care se fac la moment pe mai multe străzi. Din acest motiv circulația este sistată parțial.

separator
8390_1260511784076258_1708297278536242042_n

Pe str. V.Lupu, între str.Belinski și str.Cornului, partea carosabilă direcția spre str.Cornului este blocată. Respectiv, pe această porțiune de drum se circulă doar într-o direcție (spre str.Belinski).

În continuarea, pe str. Dumitru Rîșcanu, între str. T.Vladimirescu și str. Andrei Saharov, la fel se efectuează lucrări de reparații, segmentul de drum menționat fiind blocat pentru circulaţie în ambele direcții.

Pe bd.Ștefan cel Mare PMAN – de la str.Pușkin până la str.M.Bănulescu Bodoni – circulația rutieră este sistată temporar.


În legătură cu vizita oficială în Republica Moldova a prim-ministrului României Mihai Tudose, periodic circulația rutieră ar putea fi sistată pe următoarele străzi: Bd.Dacia – str.București – str. Pușkin – str. V.Micle – Ciuflea – M. Bănulescu Bodoni – bd.Ștefan cel Mare.

Inspectorii de patrulare vor asigura securitatea personală a delegației și vor dirija circulația rutiera pe direcțiile de deplasare și în locurile de parcare a automobilelor.

Sursa: autoblog.md

Video. Cutremur puternic în largul coastelor Turciei și Greciei. Peste o sută de oameni au avut de suferit
Articolul anterior
Sfaturi pentru a decora casa simplu, rapid şi ieftin
Articolul următor
Alte articole interesante