Atac tâlhăresc la o casă de schimb valutar

Casieriţa unei case de schimb valutar din Capitală a fost ameninţată cu un pistol de un tânăr de 28 de ani şi apoi jefuită.  Femeia, în vârstă de 33 de ani a fost  luată prin surprindere de atacator fiind ameninţată cu moartea. De frică, acesta i-a predat individului mijloace financiare în sumă de 16 200 lei. Ulterior atacatorul a dispărut într-o direcţie necunoscută, iar casieriţa a solicitat intervenţia agenţilor de pază şi a poliţiştilor.

separator

Poliţiştii sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au încătuşat individul şi au efectuat perchiziţii la domiciliul acestuia. Astfel, au constatat că acesta este consumator de droguri, de unde s-au ridicat seringi folosite şi alte recipiente cu urme specifice substanţelor narcotice. El a fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru tâlhărie, riscând o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani. Totodată individul a declarat poliţiştilor, precum că banii sustraşi ar fi fost cheltuiţi în scopuri personale.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să alerteze imediat Serviciul specializat 902, atunci când au devenit martorii unei infracţiuni sau contravenţie.

Un tânăr fotograf şi-a transformat coşmarurile în artă
Articolul anterior
Atenție! Opt mașini au fost sparte noaptea trecută în sectorul Centru al Capitalei
Articolul următor
Alte articole interesante