Atenție! Canicula revine pe întreg teritoriul țării

Din păcate, de mâine revine canicula în toată țara, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, noaptea fără precipitații, seara izolat în nord ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din sud, slab la moderat.

separator
termometru


Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, la Briceni şi Soroca, se vor înregistra 30 de grade Celsius, iar la Bălţi, Orhei şi Chişinău va fi cu două grade mai mult. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt prognozate 33 de grade Celsius. La Cahul mercurul din termometre va urca până la 34 de grade Celsius.

În următoarele zile, vremea va fi caldă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 34 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 16 grade. Miercuri și joi sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

Pe litoral vremea va fi variabilă. La Constanţa, Odesa şi Barcelona se vor înregistra 27 de grade, în timp ce la Varna va fi cu un grad mai mult. La Budva, termometrele vor indica 33 de grade.

În staţiunea Antalya din Turcia sunt prognozate până la 39 de grade Celsius, iar la Nisa – 22 de grade. La Salonic sunt aşteptate 35 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 40 de grade cu plus.

Picnic la fermă! Savurează rețete delicioase de mure și culege fructe proaspete direct de la producător
Articolul anterior
De ce femeia de 40 ani are mai multe atuuri, decât cea de 20?
Articolul următor
Alte articole interesante