Atenție șoferi! Iată străzile pe care ar trebui să le evitați pentru a nu sta în ambuteiaj

Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Patrulare îndemnă șoferii care se grăbesc să evite unele străzi pentru a nu sta în ambuteiaj. Astfel, se recomandă evitarea următoarelor străzi:

separator

ambuteiaj

FOTO: newscientist.com

Sectorul CENTRU,
str. Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;
str. Ismail – tronsonul str. A. Mateevici direcția spre Calea Basarabiei;
str.Ciuflea – str. București direcția spre str.Tighina;

Sectorul RÂȘCANI:
sensul giratoriu de la intersecțiile Bogdan Voievod – Kiev – Moscova
str. C. Orheiului – str. Studenţilor direcția intrare spre capitală;

Cei care se deplasează de la Km11, sensul giratoriu CRICOVA, pentru a ocoli intersecția străzilor: C. Orheiului – str. Studenților:
spre sect. Ciocana pot să circule pe str. str.Bucovinei / N.Milescu Spătaru;
spre sect. Râșcani(Poșta Veche) pot să circule pe șos. Balcani, str. Doina;

Totodată, INP avertizează despre majorarea numărului de transport la intrările mun. Chișinău, iar pentru defluidizarea circulației rutiere sunt implicate echipajele mobile ale INP.

Serviciul „InfoTrafic” recomandă conducătorii auto să evite după posibilitate străzile sus nominalizate.

Descoperirea unei femei în timpul unor renovări: ce a ascuns soțul în zidul dormitorului

O femeie vârstnică din Berlin, Germania, a găsit mai multe arme, printre care şi o bazooka, în spatele unui perete din dormitorul ei, în timpul unor lucrări de renovare, transmite agenţia DPA citată de adevarul.ro.

Poliţia a anunţat miercuri pe Facebook că a confiscat pistoale de alarmă, puşti, un pistol-mitralieră şi alte pistoale, precum şi o bazooka, găsite în apartament.

Femeia a anunţat descoperirea obiectelor săptămâna trecută, potrivit mai multor articole publicate joi în media online.

Colecţia a fost scoasă la lumină în timp ce femeia îşi renova dormitorul împreună cu fiul său şi sorta lucrurile soţului ei, decedat în urmă cu trei ani.

Potrivit poliţiei, armele fuseseră depozitate de soţul ei în spatele unui zid. Femeia a declarat că nu era la curent cu existenţa ascunzătorii.

Armele urmează să fie distruse.

Mister la o grădina zoologică! O maimuță a rămas însărcinată deși a stat singură într-o cușcă timp de doi ani

Îngrijitorii de la grădina zoologică consideră că au rezolvat în sfârșit misterul unei maimuțe care a rămas însărcinată deși trăia singură. Momo, un gibon în vârstă de 12 ani, i-a făcut pe îngrijitorii grădinii zoologice din Japonia să rămână uimiți în ultimii doi ani, deoarece a trăit singură și nu a avut niciodată un companion.

Deși unii dintre vecinii gibonului cu mâini albe sunt masculi, cuștile lor au bare mari de sârmă de protecție între ele. Cu toate acestea, ea a dat naștere unui gibon negru cu mâini albe în 2021, iar îngrijitorii grădinii zoologice nu au reușit să își dea seama cum a făcut acest lucru. Dar, în cele din urmă, după aproximativ 24 de luni de întrebări, îngrijitorii grădinii zoologice din Nagasaki au reușit să afle cu ajutorul unui test ADN.

Aceștia au apelat la un cercetător care a analizat scaunul lui Momo pentru a afla ce ADN era implicat. De asemenea, au luat din patru candidați principali care ar fi putut fi tatăl, ajungând în cele din urmă la o concluzie. Mândrul tată este, de fapt, Itoh, un gibon agil în vârstă de 34 de ani.

Vorbind pentru Vice World News, administratorul grădinii zoologice, Jun Yamano, a declarat: Ne-a luat doi ani să ne dăm seama pentru că nu ne-am putut apropia suficient de mult pentru a colecta mostre – era foarte protectoare cu copilul ei”.

Yamano consideră că punctul de contact este o gaură în perete, cu un diametru de nouă milimetri, dar nu au nicio dovadă concretă în acest sens. Yamano a adăugat: Credem că este foarte probabil ca într-una din zilele în care Itoh a fost în spațiul expozițional, ei să fi copulat printr-o gaură”.

Grădina zoologică speră acum că Momo și Itoh se vor putea muta împreună. Mai întâi trebuie să se obișnuiască unul cu celălalt. Dar să sperăm că vor trăi împreună ca o familie”.

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău

Poliția a fost sesizată acum o oră, prin intermediul serviciului unic 112.

Apelul a fost făcut de un bărbat.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, care activează conform procedurii.

Cicumstanțele se stabilesc.

ANUNŢ ŞOC. Jocul Balena Albastră. Creatorul aplicației a dezvăluit motivele pentru care a împins tinerii la suicid
Articolul anterior
Ana Basoc: “Bijuteriile mele sunt promisiunea unei primăveri eterne!”
Articolul următor