Bine de știut! Suport financiar în valoare de 1000 de lei pentru cuplurile care au împlinit 50, 60 sau 70 de ani

Cuplurile din municipiu Chișinău, care au împlinit 50, 60 sau 70 de ani de la data oficierii căsătoriei, în perioada pandemică, pot depune cereri pentru acordarea suportului financiar în mărime de 1000 de lei din partea autorităților publice locale, informează Primăria Municipiului Chișinău.

Sunt acceptate cererile privind omagierea persoanelor centenare, cu acordarea sumei de 5000 lei, cetățenilor din Capitală și suburbii, care împlinesc în perioada de referință vârsta de 100 de ani și mai mult.

Astfel, autoritățile locale vor accepta cererile familiilor care au sărbătorit nunțile de aur, aniversările de 60 și 70 de ani de la data oficierii căsătoriei, începând cu luna martie 2020 și a cuplurilor care vor depunere cerere în anul curent.

În perioada pandemiei, Primăria Chișinău a stopat desfășurarea activităților festive de celebrare a jubileelor din ziua nunții, dar recepționează cererile cuplurilor, expediate în format electronic sau prin poștă, cu perfectarea ulterioară a actelor necesare și transferarea suportului financiar în valoare de 1000 lei pentru fiecare cuplu, prin intermediul filialelor Î.S. „Poșta Moldovei”.

Un elicopter american a aterizat în centrul Bucureștiului. De ce?
Articolul anterior
Precipitații abundente la Odesa. Vedeți urmările negative cu care se confruntă locuitorii (Video)
Articolul următor