Cazul tinerei găsite carbonizate pe un câmp din Florești, încă nesoluționat. Poliția cere repetat ajutorul cetățenilor

Oamenii legii au venit cu un apel repetat către cetățeni în speranța de a identifica o femeie, cadavrul căreia a fost găsit la data de 12 decembrie 2020, în extravilanul satului Nicolaevca, raionul Florești. Aceștia atrag atenția că femeia, cadavrul căreia a fost găsit carbonizat, la momentul plecării ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă și îndeamnă cetățenii să verifice dacă rudele, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise, sunt bine.

Semnalmente: vârsta aproximativ 16– 20 de ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

Poliția îndeamnă oamenii să verifice dacă sunt bine rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise.
Totodată, în cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie de culoare roșie și cercei din aur – un detaliu care ar putea ajuta la identificarea tinerei.

Persoanele care dispun de informații sunt rugate să apeleze la numerele de telefon: 112, 060797688 sau 060033442.

Video. Ninge în Brazilia! “Am 62 de ani şi nu am văzut niciodată zăpadă până acum”
Articolul anterior
Shakira este învinuită de evaziune fiscală și ar putea ajunge la închisoare din cauza unor impozite de milioane
Articolul următor