Cine nu și-ar dori așa șef? A făcut cadou angajaților 400 de apartamente și 1.260 de mașini!

Chiar dacă în Moldova este practic imposibil să se întâmple așa ceva, uite că în alte țări angajații sunt motivați să lucreze mai mult și mai calitativ.

separator

cel-mai-bun-sef-din-lume-600

Savji Dholakia, un miliardar indian din regiunea Surat, om de afaceri cunoscut în industria diamantelor la nivel mondial, este considerat cel mai bun șef din lume. Acesta le-a dat angaților lui cadouri în valoare de 7.7 de milioane de dolari.

Miliardarul, fondatorul companiei Hare Krishna Exports, a oferit la 1.700 de angajații cu cele mai bune rezultate cu cadouri costisitoate precum 400 de apartamente, 1.260 de mașini și bijuterii de lux.

harekrishnaexport_indiatvpa

Acordarea acestor bonusuri a fost anunţată informal în cursul săptămânii şi este legată de celebrarea a 50 de ani de activitate a companiei.

Astfel de cadouri au devenit deja o tradiţie în cadrul companiei. Dholakia le-a oferit și anul trecut cadou angajaţilor săi 491 de maşini şi 200 de apartamente. El susține că vrea ca cei 5.500 de angajați ai lui să aibă fiecare propria mașină și propria casă. „Scopul nostru este ca fiecare angajat să aibă propria casă și mașină în următorii cinci ani. Așa că an decis să le oferim cadou mașini, case și bijuterii”, a explicat miliardarul.


Savji a devenit celebru în întreaga lume și după ce și-a trimis fiul să lucreze ca muncitor, pentru ca acesta să înveţe valoarea reală a banilor.

Vezi cine e basarabeanca care a câștigat ”Miss Victoria’s Secret” și ”Miss Eleganță” la un singur concurs
Articolul anterior
Nenorocire la Leova: O femeie a căzut din căruță și a murit
Articolul următor
Alte articole interesante