Circulația transportului public va fi sistată pe mai multe străzi din Capitală!

În legătură cu evenimentele care se vor desfășura în Capitală, mâine, pe 9 mai, circulația mijloacelor de transport va suporta modificări.

separator
iii

Polițiștii sunt pregătiți să intervină la sesizările cetățenilor, dar și să asigure ordinea și securitatea publică. Oamenii legii vor efectua activități de patrulare în zonele intens circulate.

Pe parcursul zilei de mâine transportul public și cel privat va fi sistat începând cu ora 09:00 și până la ora 12:00, pe perimetrul următoarelor străzi ale capitalei:

–   începând cu ora 09:0 de la str. Miorița/Grenoble pe str. Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail; str. Alecsandri, str. Pușkin;

–   începând cu ora 10:00 pe bd. Ștefan cel Mare în segmentul străzilor Ismail – M. Viteazu.

Transportul electric va fi redirecționat pe strada București, iar cel din sectoarele Râșcani și Ciocana va fi redirecționat pe strada Albișoara.

sursa: www.unimedia.info

Presa rusă scrie că Ucraina r fi dislocat mii de militari în Odesa şi pregăteşte provocări în regiunea transnistreană

De la începutul lunii aprilie circa 4 mii de militari ucraineni au fost dislocați în regiunea Odessa, pentru a se pregăti de provocări în Transnistria. Totodată, autoritățile locale au predat mai multe depozite Ministerului Apărării al Ucrainei, pentru a depozita tehnica militară, scrie presa rusă citată de unimedia.info.

Presa rusă mai anunță că în perioada 9-15 mai, un grup de militari ucraineni se va îndrepta în direcția Tiraspolului. O parte din ei va ataca militarii ruși din regiune, pentru a sustrage atenția acestora, iar ceilalți vor încerca să preia controlul asupra depozitelor de muniții din Cobasna.

Șoferul care a lăsat-o fără picioare pe Marcela Paladi, după teribilul accident de pe Viaduct, își va afla azi sentința

Șoferul, Gheorghe Begu, care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare își va afla astăzi sentința, în absența victimei. Magistrații vor pronunța decizia la 13:00, potrivit site-ului instanței, scrie shok.md.

Marcela Paladi se află în Germania, unde va primi proteze.

Procurorii au cerut 4 ani și 8 luni de închisoare, în penitenciar de tip deschis.

După 3 săptămâni în spital, tânăra rămasă fără picioare, după un accident pe Viaduc a fost externată de la spital. „Mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat de la 8 ani și a participat la competiții în afara țării, unde a fost premiată cu locuri de top. La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postar

EXAMEN plăcut! Festival de muzică electronică într-o locație captivantă

În perioada 16-17 iunie, într-o nouă locație din Chișinău, va avea loc lansarea festivalului de muzică electronică EXAMEN.

Invitați:

IVAN DORN cu piese noi și incendiare

BURAK YETER și celebrul său „Tuesday”

MARKUS SCHULZ cu cele mai bune mixuri

și mulți alți DJ internaționali și locali

Vă așteaptă o călătorie incredibilă în lumea unică a electro-festului. Instalații de amploare, zone foto instagramabile, artiști și DJ cu renume, o mare varietate de mâncare și băuturi – toate acestea sunt disponibile pentru toți cei care vin la EXAMEN.

Noua locație, unde va avea loc festivalul, vă va captiva cu show-ul avioanelor care decolează și aterizează pe aeroportul din Chișinău și cu cea mai frumoasă priveliște la apus și la răsărit. Toate acestea vă așteaptă pe 16 – 17 iunie la primului EXAMEN plăcut din viața.

Biletele pot fi procurate pe www.examen.wtf și www.afisha.md.

Lilu şi-a găsit maşina spartă! A rămas fără agendă, telefon şi portmoneul cu acte
Articolul anterior
MTV Movie & TV Awards 2017 – cele mai hot ţinute de pe covorul roşu
Articolul următor