Concediul începe peste 8 minute

A venit iunie și peste Moldova a dat canicula. Cine în aceste zile nu visează la concediu? În drum de la serviciu spre casă ne gândim la detaliile viitoarei odihne: când, unde și cu cine vrem să mergem, ce fel de costum de baie și șlapi ne vom procura. Cineva visează să își renoveze în sfârșit casa, sau să folosească concediul mult-așteptat pentru a cerceta locurile memorabile autohtone. Fiecare persoană are propria viziune asupra vacanței de vară, dar toate sunt unite de un singur lucru: insuficiența banilor. Dacă plicul cu economii vă reîntoarce rapid la realitatea dură, atunci este timpul să vă adresați la Iute Credit!

separator

AM_700x400


 Reparația în timpul concediului

Construirea și reparația la moldoveni sunt modul preferat de a petrece timpul liber. Și, dacă nu vara, atunci când? Concedialele sunt un capital de start bun. Dar dacă vă doriți ceva mai grandios decât o simplă reparație cosmetică, atunci doar în 8 minute puteți obține un împrumut rapid de la Iute Credit.

 Concediul la vilă

Îl aleg cei, cărora le place să lucreze în livadă sau grădină, culegând fructele și legumele crescute cu mâinele proprii și conservându-le pentru iarnă. În plus, și copiii au unde să zburde în aer liber. Anul acesta compania  Iute Credit intenționează să vă propună mijloace suplimentare pentru organizarea picnicurilor în satele pitoresti din Moldova.

Odihna într-un hotel în Ucraina, Bulgaria, Turcia sau Thailanda, de ce nu?

Este alegerea familiștilor, pentru că acolo există condiții de siguranță, se desfășoară diverse activități pentru copii, alimentația este „all-inclusive“ și transportul vă duce direct la locul de destinație. Nu așteptați concedialele, căutați foile potrivite chiar acum. Bani pentru vacanță vă va oferi  Iute Credit, aveți nevoie doar de buletinul de identitate.

Odihna în Europa sau Asia

Sunteți tânăr și visați la călătorii? Adorați shoppingul și țările exotice? Nu așteptați vremurile mai bune – adresați-vă la  Iute Credit!

Concediul petrecut la serviciu

Șeful nu vă oferă concediu, dar doriți să vă odihniți? Pentru aceasta există week-endul! Folosiți sâmbătă și duminică pentru o mini-vacanță: odihnă la piscină, o excursie în cel mai apropiat oraș din România sau la mare în Odesa. Pentru o vacanță neplanificată luați bani în doar 8 minute de la  Iute Credit.

Iute Credit: a primi bani e simplu!

Sună acum la 022 801 500

Sau on-line www.iutecredit.md

Un bărbat din Capitală a murit, după ce a fost lovit de o mașină
Articolul anterior
Galyna Pânzari: „S-au terminat literele din alfabet după planul A, B,C? Nicio problemă, chit că ne aruncăm spre hieroglife, tot nu renunțăm!”
Articolul următor
Alte articole interesante