DETALII CUTREMURĂTOARE. Copiii nu bănuiau că mama lor zace moartă în şopron de câteva zile

Detalii noi despre cazul cutremurător dintr-un sat din raionul Căuşeni. Doi copii au rămas orfani, după ce mama lor a fost găsită strangulată într-un şopron din gospodărie. Mai mult decât atât, minorii de 9 şi, respectiv, 11 ani, au stat aproape două zile în casă, la câțiva metri de corpul neînsuflețit, scrie publika.md

Femeia de 34 de ani a dispărut sâmbătă seara, după ce le-a pregătit mâncare copiilor şi le-ar fi spus că merge în vizită la o prietenă, dar nu a mai revenit. Bunica minorilor, care locuieşte într-un sat din raionul Ştefan Vodă, a fost cea care a tras un semnal de alarmă, deoarece fiica sa nu răspundea la telefon.

Bătrâna l-a rugat pe fiul său să meargă în sat şi să vadă ce se întâmplă. Acolo bărbatul a găsit-o pe sora lui strangulată într-un şopron din spatele casei. Copiii nu ştiau despre cele întâmplate.

Mama femeii susţine că fiica ei şi-a pus capăt zilelor pentru că se certa deseori cu tatăl copiilor, care se află de mai mulţi ani la muncă în Federaţia Rusă.

Cei doi copii se află temporar la un centru de plasament din localitate, până când tatăl lor va reveni de la Moscova. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii tragediei.

O fetiță de doi anișori, internată în stare gravă, după ce a băut diluant
Articolul anterior
Fabrica de Uși & Parchet «Nani»: Am deschis showroom la Chișinău! Reduceri și oferte pentru toți.
Articolul următor