Două adolescente spulberate pe trecerea de pietoni, transportate de urgenţă la spital

Două adolescente au fost lovite în plin de o mașină pe o trecere de pietoni în centrul Capitalei. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, pe strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni. În urma impactului, fetele au fost transportate de urgenţă la spital. La volan se afla o femeie, care s-ar face vinovată de accident, deoarece ar fi încercat o depăşire neregulamentară. Lovitura a fost atât de puternică încât minorele au rămas inconştiente, scrie publika.md

separator

„E groaznic. Oamenii stăteau la pământ, nu se ridicau. Noi am ieşit şi am văzut fetele jos la pământ. Şoferiţa nu se comportă adecvat. Aici sunt două persoane în ambulanţă, dar ea zâmbeşte, e foarte amuzată”.

„Sunetul a fost puternic. Când am ieşit am văzut fetele jos, nu am văzut însuşi lovitura. Ele au vrut să treacă strada, mă gândesc”.

Şoferiţa vinovată de accident a refuzat să discute cu presa. În aceeaşi maşină se aflau mai mulţi tineri care la fel au refuzat să ofere declaraţii.

„A fost o depăşire chiar pe trecerea de pietoni, o depăşire între două automobile. La un moment dat au ieşit două copile, de 14, 16 ani. Atâta informaţie este la moment”, a spus inspectorul de patrulare, Nicolae Munteanu.

Poliţiştii examinează toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar pedeapsa va fi stabilită în funcție de leziunile provocate victimelor.

Covrigii calzi pot fi periculoși, în special, pentru copii
Articolul anterior
Un copil de 10 ani, lovit mortal de o mașină, la Cantemir
Articolul următor
Alte articole interesante