Două ,,vrăjitoare” din Capitală, reținute de poliție! Au estorcat 600.000 lei de la două femei pentru a le prezice soarta

Suspectele au fost reţinute în flagrant delict. Perchezițiile au avut loc într-o locuinţă din sectorul Buiucani, a căror proprietari sunt bănuiţi de escrocherii în proporţii deosebit de mari.

separator

Poliţiştii au constatat că proprietara casei, în vârstă de 39 ani, împreună cu fiica ei de 20 ani, ar fi pretins bani de la cel puţin două victime, prin înşelăciune şi abuz de încredere.

Potrivit victimelor, acestea ar fi pretins sume impunătoare de bani, sub pretextul prezicerilor evenimentelor din viaţa personală. Bănuitele ar fi recurs la diferite metode psihologice pentru a le convinge, luând de la o victimă 600.000 de lei, iar de la cealaltă 160.000 de lei.

În urma descinderilor au fost depistate probe ce le-ar demonstra vinovăţia în instanţa de judecată. Suspectele riscă de la 8 ani până la 15 ani de închisoare.

Poliţia Capitalei solicită persoanelor care au avut de pătimit în acest caz, să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie al sectorului Buiucani, situat pe strada Calea Ieşilor 12, pentru a înregistra cererile respective.

alte Articole interesante