Evenimentul pe care nu trebuie să îl ratezi: „ART with ME”

Fundatia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova invită toți iubitorii de frumos la un eveniment inedit. Art with me presupune o combinație perfectă între artă, muzică și caritate.

separator
art with me
Art with me este un eveniment caritabil care va combina pictura și muzica. Într-o atmosferă degajată, 100 de invitați vor avea posibilitatea să socializeze la un pahar cu vin, să asculte muzică live dar și să picteze.

Invitații vor avea posibilitatea să ”arunce” culoare pe hîrtie, după care tot ei vor fi oamenii care-și vor scoate la licitație lucrările. Va fi o licitație distractivă, cu prețuri simbolice.

Sursele financiare acumulate în urma vînzărilor de bilete dar și donațiilor vor fi direcţionate în totalitate pentru asigurarea continuităţii serviciilor gratuite de îngrijire paliativă la domiciliu oferite de către personalul nostru calificat și multidisciplinar.

Evenimentul are loc în data de 8 septembrie, cu începere de la orele 18.00 în incinta Muzeului Național de Artă. Prețul unui bilet fiind de 80 lei.

Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”, cu numele scurt HOSPICE Angelus, este primul centru de Îngrijiri Paliative din mun. Chișinău și cel mai mare prestator de servicii medico-sociale pentru pacienții cu boli incurabile, progresive și avansate cu prognostic limitat de viață, sub 12 luni, din Republica Moldova.

Serviciile prestate de Hospice Angelus Moldova sunt absolut gratuite, iar pentru menținerea lor, suntem mereu în căutare de surse financiare. O modalitate de a atrage fonduri sunt evenimentele caritabile pe care le organizăm periodic.

alte Articole interesante