Familia Mariei Coșcodan, diagnosticată cu hidrocefalie, cere cu disperare ajutor!

De 15 ani, familia Coșcodan trăiește cu speranța zilei de mâine. Fiica lor, Maria, este diagnosticată cu hidrocefalie, o maladie gravă, care poate apărea din cauza unor infecții, malformații congenitale sau în urma unor traumatisme la cap.

separator

13781750_271211446581779_5465986304200941251_n

Acest lucru a dus la o creștere exagerată a capului în volum și greutate: aproape 1,29 m și 20-25 kg. Din această cauză,Maria este total imobilizată, fără posibilitatea de a merge sau chiar a mânca. Maria, pe lângă toate acestea, nu vede deloc și nu are șansa de a-și vedea părinții.

Copiii născuți cu hidrocefalie sau care au dezvoltat-o la scurt timp reușesc să ducă o viață normală, dacă se intervine la timp. În cazul Mariei, nu se mai poate face nimic.

Mama Mariei este cea care are grijă de adolescentă. Respectiv, tatăl este singurul care aduce bani în casă. Totuși, veniturile familiei sunt mizere, iar cei doi soți abia dacă fac față greutăților, mai ales că mai au doi copii.

Familia Coșcodan face apel către toți oamenii care au posibilitatea să-i ajute cu ce pot.

Atenție, șoferi! Se circulă bară la bară pe strada Pușkin

Strada Pușkin este închisă pe porțiunea dintre Columna și Alexandru cel Bun din cauza lucrărilor de reparație din zonă.

Atenție, șoferi! Evitați strada Pușkin: Se circulă bară la bară

În acest sens, soferii sunt rugați să evite zona, unde se circulă bară la bară, transmite Unimedia.

Amintim că începând de azi, 23 iunie, ora 11:00, și până pe data de 26 iunie, ora 03:00, traficul pe mai multe străzi din Capitală va fi suspendat.

Radu Marian a venit în cârje la ședința Parlamentului. Ce a pățit deputatul

Deputatul PAS Radu Marian s-a prezentat la ședința de astăzi a Parlamentului în cârje. Deputatul a suferit mai demult un accident la fotbal, iar săptămâna trecută a avut o intervenție.

Radu Marian, în cârje la ședința Parlamentului. Ce a pățit deputatulFoto: Realitatea.md

„Am avut mai demult o accidentare jucând fotbal. Am avut o intervenție săptămâna trecută că să raportăm ligamentul de la genunchi”, a spus Radu Marian pentru unimedia.info.

Deputatul PAS, Radu Marian s-a afișat în Parlament accidentat. Acesta a menționat că a suferit ieri un accident la fotbal. Deputatul BCS Pentru Burduja a intervenit menționând că „ceva se întâmplă cu președinții de Comisii”.

O fetiță de 15 ani, jefuită într-un parc din captală. Individul i-a smuls chitara și a fugit într-o direcție necunoscută

Un bărbat de 30 de ani din Chișinău a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind învinuit de săvârșirea unui jaf. Bărbatul ar fi deposedat o minoră de chitară.

Fata de 15 ani mergea alături de prieteni printr-un parc din sectorul Botanica al capitalei, iar la un moment dat suspectul i-ar fi smuls în mod deschis chitara pe care o ținea la spate, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, bărbatul a fost reținut. În cadrul audierilor acesta a declarat că a vândut deja chitara.
Polițiștii au reușit să identifice cumpărătorul, iar bunul urmează a fi întors copilei.

Bănuitul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru tâlhărie și huliganism.
Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă bărbatul riscă închisoare de la 2 la 5 ani.

Mască naturală pentru păr și ten de la Vera Terentiev
Articolul anterior
Intrigant! Ce spun astrele despre temperamentul femeilor
Articolul următor