Hoț de buzunare prins de polițiștii locali

Recent un tânăr din capitală a sesizat Poliția Municipiului Chișinău cu privire la faptul că i-a fost sustras portmoneul din buzunar, în timpul călătoriei  cu troleibuzul de pe ruta Nr. 22. Potrivit tânărului în portomoneu se aflau bani în sumă de 1 100 lei şi acte personale.

separator

1

În urma verificărilor efectuate, angajaţii Direcţiei de Poliţie au depistat suspectul cu ajutorul unei camere de supraveghere din preajma staţiei de troleibuz la care acesta coborâse. După ce l-au identificat, polițiștii i-au constatat complicitatea la săvârşirea pungăşiei, individul recunoscându-și fapta. El s-a dovedit a fi în vârstă de 31 ani, recent eliberat din locurile de detenţie, unde şi-a ispăşit pedeapsă pentru fapte similare.

Totodată în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi urmărire penală, poliţiştii au constatat complicitatea lui în alte două cazuri de pungăşii. El este bănuit că ar fi furat un telefon mobil în valoare de 5 000 lei, din buzunarul unei minore. Iar din geanta unei domnişoare de 24 ani, ar fi sustras portmoneul cu  100 de lei.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Ce nume aleg părinții moldoveni pentru copiii lor?
Articolul anterior
Atenție! Deconectări de lumină în capitală!
Articolul următor
Alte articole interesante