Imaginea care valorează mai mult, decât o 1000 de cuvinte. Un polițist din Capitală îngenuncheat, încearcă să-i salveze viața unui om

În imaginea de mai jos vedeți un polițist care încearcă să-i slaveze viața unui pieton grav accidentat. Jurnalistul Vadim Ungureanu a surprins momentul și a ținut să își manifeste public respectul față de acest om al legii. Eroul de care ne vorbește ziaristul este Sergiu Bulgaru, sergent de poliție, inspector inferior de patrulare din compania Centru a Brigăzii de Patrulare a Inspectoratului Național de Patrulare.

separator
poli_1469373432332


„O imagine care nu are nevoie de multe comentarii. Merg eu pe drum, rătăcit în gândurile mele, simt în spate un aer rece de moarte, iar pe strada Ismail văd un polițist care se luptă cu moartea. Omul legii acordă primul ajutor medical unui pieton care a fost lovit de un automobil. Chiar dacă nu-l cunoaște, chiar dacă mâine poate victima va merge pe drum și nu-i va zice un simplu salut, va arunca cu pietre, îl va insulta, îi va zice că-i plătește salariu, că este corupt, acesta totuși încearcă să-l salveze. Și nu face asta pentru salariu de 4000 de lei, o face pentru că este și el om.
Țara trebuie să-și cunoască eroi. Polițistul din imagine este Sergiu Bulgaru, sergent de poliție, inspector inferior de patrulare din compania Centru a Brigăzii de Patrulare a Inspectoratului Național de Patrulare, are 29 de ani, este căsătorit și are un copil. În timp ce soția și copilul îl așteaptă acasă, el poartă de grijă cetățenilor și țării. Tot respectul pentru așa oameni” – scrie Vadim Ungureanu.

Produsele care îți protejează pielea atunci când mergi la plajă și te ajută să obții un bronz perfect și rezistent!
Articolul anterior
Viața de coșmar a româncei căsătorite cu un prinț japonez!
Articolul următor
Alte articole interesante