În luna iubirii, câștigă o vacanță în DOI la Veneția! Ce trebuie să faci

Nimic nu se compară cu o vacanță într-un oraș pe care l-ai mai văzut sau în care îți dorești să ajungi. Pentru că suntem în luna iubirii, iar noi vrem să te bucuri din plin de emoțiile acestui sentiment, ți-am pregătit o surpriză! Bumbăcel îți oferă cadou o vacanță de neuitat în Italia, și nu oriunde, dar la Veneția – orașul de poveste pe apă! Și pentru că în această perioadă nemaipomenită facem cadouri oamenilor pe care îi iubim, am lansat o colecție nouă cu articole pentru EL și EA. Produsele noastre sunt din Bumbac Bio: naturale, delicate și fine la atingere

Ce trebuie să faci

Ca să-ți ușurăm alegerea cadoului pentru persoana dragă, te invităm în magazinele Bumbăcel din toată țara (adresele le găsești pe www.bumbacel.md ), pentru că avem sute de articole atât pentru femei, cât și pentru bărbați. La fel, la noi găsești și produse pentru casă și familie. Dacă ai făcut cumpărături în sumă de cel puțin 750 de lei, îndeplinește formularul cu datele tale de contact și poți deveni câștigător. Călătoria este pentru două persoane, iar data plecării în vacanță o decizi TU! La fel, ai posibilitatea de a-ți schimba destinația. Alegerea îți aparține în totalitate!

Tombola este deschisă pentru perioada 1 februarie – 28 februarie. Pe data de 1 martie, online, va avea loc extragerea, unde vom anunța câștigătorul. Pentru a afla numele învingătorului/învingătoarei, urmărește-ne pe facebook, pe pagina Bumbăcel.

Bumbăcel îți face vacanța! Nu pierde ocazia de a câștiga o călătorie de vis alături de persoana iubită!

Mai multe detalii despre tombolă găsești pe pagina de facebook Bumbăcel, dar și pe www.bumbacel.md .

Un medic cu ani de experiență din Chișinău s-a stins din viață

Medicul anesteziolog-reanimatolog, Andrei Sorici, a murit la vârsta de 58 de ani. Anunțul trist a fost făcut de IMSP SCM „Gheorghe Paladi”.

Foto: Facebook

„Timp de 25 de ani a activat în cadrul instituției noastre, participând la salvarea vieții pacienților, fiind apreciat de către colegi și pacienți.

Aducem sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor și colectivului în care a activat.

Lumina veșnică!”, au scris reprezentanții IMSP SCM „Gheorghe Paladi”, pe pagina de Facebook.

O femeie din Căușeni, ucisă de propriul soț. Individul a sunat la poliție

Un individ a chemat vineri la Poliția, anunțând că soția sa este inconștientă. La fața locului, s-a stabilit că femeia a fost înjunghiată.

Crima urmata de sinucidere, in Franta. Romanca ucisa de propriul sot, care  apoi si-a luat

Totul s-a întâmplat într-o localitate din raionul Căușeni. Ofițera de presă a Poliției locale, Mariana Didenco, a comunicat pentru realitatea.md că oamenii legii au fost alertați în jurul orei 9:00.

„Preliminar, polițiștii au stabilit că între o femeie de 64 de ani și soțul acesteia de 66 de ani s-a iscat un conflict, ca urmare bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului, iar în consecință, femeia a decedat până la sosirea ambulanței”, a precizat ofițera.

Bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore. Conform legislației în vigoare, individul riscă până șa 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Secretarul General al Organizației Internaționale a Francofoniei, la Chișinău

În ajunul Zilei Internaționale a Francofoniei, șefa statului a avut o întrevedere Secretarul General al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), Louise Mushikiwabo, aflată într-o vizită la Chișinău.

Secretarul General al Organizației Internaționale a Francofoniei, la Chișinău

Republica Moldova este una dintre cele 88 de țări membre ale marii familii OIF – francofonia reprezentând un spațiu de solidaritate și cooperare din care facem parte.

„Avem un parteneriat de durată cu Agenția Universitară a Francofoniei care, în 2022, a deschis la Chișinău un birou național, iar studenții de la șase universități au oportunitatea de a se forma ca specialiști în limba franceză. În opt licee din țară sunt clase bilingve francofone, iar din acest an, Universitatea de Stat din Moldova a început pregătirea viitoarelor cadre didactice pentru predarea în limba franceză a matematicii, fizicii, biologiei, în clasele bilingve. Și funcționarii publici pot studia limba franceză în cadrul programului Initiative francophone nationale”, a menționat șefa statului. 

Președinta Maia Sandu a mulțumit doamnei Secretar General pentru susținerea de către OIF a sectorului asociativ, dar și pentru pregătirea lingvistică a carabinierilor din cadrul Ministerului de Interne. 

„Mizăm pe sprijinul OIF în lupta contra propagandei și a dezinformării. În context, am menționat că, recent, operatorul Francofoniei TV5Monde a fost inclus în lista obligatorie de canale TV a distribuitorilor de servicii media prin cablu”, a mai spus șefa statului. 

Primele 30 de școli din Moldova ce vor fi conectate la internet de mare viteză
Articolul anterior
Garik Harlamov s-a îmbolnăvit grav de gripă porcină
Articolul următor