Iresponsabilitate totală, un șofer prins de ofițerii INSP a treia oară beat la volan. De această dată se afla în incapacitatea de a vorbi

Ieri, în jurul orei 07:00 în satul Zubrești din raionul Strășeni, o echipă de patrulare care se afla la supravegherea circulației rutiere prin localitate a observat o mașină „Hyndai” care se deplasa neuniform, iar pe o roată din față nu avea amplasat cauciucul.

separator

Acesta imediat a fost stopat de polițiști și supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,26 mg/l în aerul expirat. Individul  nu deținea asupra sa permisul de conducere,  fiind anterior privat de dreptul de a conduce, tot pentru stare de ebrietate la volan, scrie www. politia.md

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani și se afla în incapacitate de a purta o conversație cu polițiștii de patrulare. Totuși a spus că vine de la pescuit, însă unde a pierdut cauciucul de la roată nu știe nici el.

Mașina a fost ridicată la parcarea specială. Poliția a întreprins toate acțiunile pe cazul dat care țin de competența sa. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior,  în privința sancțiunii aplicate acestuia.

Persoanele care pun în pericol siguranța rutieră sunt sancționate în baza legislației Republicii Moldova.

 

O femeie, găsită moartă în apartament. Ce a depistat medicul legist pe corpul victimei
Articolul anterior
Avertismentul meteorologilor. O anomalie din Atlantic ar putea schimba vremea în Europa
Articolul următor