Locuitorii mai multor străzi din Capitală vor rămâne mâine fără apă! Iată adresele vizate

Furnizorul de apă își cere scuze de la cetățeni privind sistarea livrării apei și roagă locătarii să își facă rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic.

separator
aa

În legătură cu executarea unor lucrări de remediere a avarierilor la apeductul din str. Trandafirilor, cu diametrul de 300 mm, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 16 ianuarie, în intervalul 09:00–16:00.

Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii de pe următoarele străzi: str. Trandafirilor, 1-31, 2-8, inclusiv cu fracţii; bd. Decebal, 16-22, 66-68, inclusiv cu fracţii.

,,Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată în comunicat.

În Moldova va fi construit un spital universitar
Articolul anterior
Virusul periculos, care a ucis peste o sută de oameni în Europa, se apropie de țara noastră
Articolul următor
Alte articole interesante