O femeie însărcinată din raionul Leova s-a electrocutat

O femeie însărcinată din satul Iargara, raionul Leova s-a electrocutat în timp ce făcea reparație prin casă. Din nefericire, aceasta a atins un fir de lumină care era neizolat. Gravida avea termenul de 9 luni.

separator
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-07-10 09:38:59Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
Potrivit reprezentanților Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, medicii au intervenit de urgență, au examinat pacienta, i-au acordat asistența medicală necesară și au transportat-o, în stare stabilă, la spital.


Reprezentanții CNAMUP menționează că pentru a preveni accidentele prin electrocutare trebuie respectate următoarele norme de securitate:
– Verificați starea aparatelor electrice înainte de utilizare (să nu fie deteriorate sau să existe fire neizolate)
– Nu exploatați aparatele și instalațiile electrice cu mâinile ude
– Nu demontați un aparat electric fără a-l deconecta în prealabil de la energia electrică
– Nu atingeți firele electrice rupte de vânt, căzute la pământ
– Nu folosiți instalații electrice improvizate
– Pentru a acorda primul ajutor unei persoane aflate sub influența curentului electric, se va îndepărta cu grijă conductorul electric, aparatul electric etc. folosind obiecte slab conductoare și uscate, din lemn, plastic sau cauciuc, în nici un caz din metal. Nu puneți niciodată mâinile neizolate pe corpul accidentatului.

Sursa: stirilocale.md

Elena Gheorghe și-a etalat abdomenul la doar o săptămână după ce a născut!
Articolul anterior
Pentru astăzi, Meteorologii anunță ploi cu descărcări electrice
Articolul următor
Alte articole interesante