O fetiță uitată în maşină a murit din cauza căldurii

O fetiță de un an și patru luni a murit sufocată după ce a fost uitată în mașină de mama sa. Afară erau aproape 30 de grade Celsius. Incidentul a avut loc în Italia.

separator

masina-italia


Femeia (38 de ani) a uitat, efectiv, pentru ce plecase de acasă, adică să își lase fata la grădiniță, în drum spre serviciu, în comuna Castelfranco di Sopra din Provincia Arezzo, zona Toscana.

Astfel, cea mică a stat cinci ore într-o căldură sufocantă, deshidratată și înfometată, fără nicio șansă de supraviețuire.

Mai grav este că femeia nu și-a amintit de copil nici măcar când a coborât din mașină, la locul de muncă, scrie libertatea.ro.

Un poliţist a văzut-o şi a scos-o de urgență din autoturism, dar medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut să o salveze, potrivit blitzquotidiano.it.

Tamara

Femeia și soțul său, care locuiesc în aceeași provincie, dar în comuna Terranuova Bracciolini, tocmai aniversaseră trei ani de căsnicie, iar un moment de neatenție a umbrit sărbătoarea familiei.

Acum, ea poate fi acuzată de omor calificat și abandonul unui minor, scrie iltirreno.gelocal.it. Corpul fetiței va fi autopsiat pentru a afla cauza exactă a morții, deși primele concluzii duc la ideea că decesul a survenit în urma unui atac de cord provocat de atmosfera sufocantă în mașină.

alte Articole interesante