Participă la Hospice Bike Tour 2019 în beneficiul bolnavilor incurabili!

Înscrie-te la Hospice Bike Tour 2019 și oferă șansa celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață în regiunile Republicii Moldova să trăiască cu demnitate și fără durere.

separator

Hospices of Hope Moldova invită toți doritorii senzațiilor tari la o provocare pe bicicletă! Din data de 14 până pe 18 iunie, poți descori Moldova şi România altfel!

Traseul din acest an este Chişinău – Iaşi – Gura Humorului – Lacul Bicaz – Miercurea Ciuc – Braşov, trecând pe lângă locuri precum Pietrele Doamnei, coborând pe versantul drept al Lacului Izvorul Muntelui şi parcurgând Transrarăul – al treilea cel mai frumos drum montan din România.

Hospice Bike Tour este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova.

La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 700 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.

Înregistrează-te acum pe https://hospicesofhope.md/hospicebiketour

 

Crimă la Comrat. O minoră de 16 ani s-a răzbunat pe cel care ar fi violat-o
Articolul anterior
Planta care poate încetini dezvoltarea tumorilor
Articolul următor