Peste 50 de accidente în mun. Chișinău, în doar 24 de ore. Trei răniți

Pe parcursul ultimelor 24 de ore oamenii legii au intervenit la documentarea a 55 de accidente rutiere produse doar în municipiul Chișinău, care s-au soldat cu pagube materiale. Totodată, în cazul a trei accidente rutiere, trei persoane s-au ales cu diverse traumatisme.

separator

Accident auto

Ieri, în jurul orei 11:00, un şofer de 61 ani, conducând un Mercedes 313, a efectuat o manevră cu spatele şi a lovit o femeie de 47 ani. Incidentul s-a produs pe strada Cuza-Vodă, iar victima s-a ales cu  fractura claviculei pe stânga.

Pe strada Calea Ieşilor, în jurul orei 15:30, în timpul orelor practice de conducere a troleibuzului, şoferul de 22 ani în prezenţa instructorului cu vârsta de 54 ani, a frânat brusc şi a comis căderea unei pasagere de 67 ani. Victima s-a ales cu leziuni corporale manifestate prin fracturi.

 Al treilea accident s-a produs la intersecţia străzilor Gh. Asachi şi Corolenco, în jurul orei 17:00, când biciclist de 14 ani a lovit un pieton în vârstă de 22 ani, provocându-i leziuni corporale.

În toate cazurile vinovaţii de producerea accidentelor riscă să fie cercetaţi penal în dependenţă de rezultatele expertizelor medico-legale, cu aplicarea sancţiunilor sub formă de amenzi în mărime de până la 13.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

Sursa: stirilocale.md

alte Articole interesante