Polițiștii de frontieră i-au confiscat 23.000 de mii de euro unei moldovence care se întorcea din străinătate!

O moldoveancă va rămâne fără 23.250 mii de euro, după ce a încercat să treacă frontiera cu ei și nu i-a declarat la vamă. Astfel, polițiștii au presupus că femeia i-a obținut fraudulos, drept pentru care i-au confiscat.

separator
plic-euro

Polițiștii de frontieră și vameșii au descoperit asupra unei moldovence 23.250 de euro, bani nedeclarați la trecerea frontierei de stat.

La începutul lunii curente, ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră de comun cu colegii de la Inspectoratul Național de Investigații al IGP au intrat în posesia unei informații, precum că persoana în cauză urmează să intre în R. Moldova cu o sumă impunătoare de bani, care ar fi obținuți în mod ilegal.

Femeia de 50 de ani era pasageră într-un Mercedes 311 CDI şi urma să intre în ţară prin punctul de trecere „Costești”. După verificările de rigoare, moldoveanca nu a menționat în declaraţii că ar avea bani, fapt ce a condus la verificări adiționale.

În rezultat, în geanta cu lucruri personale echipa mixtă a depistat cei 23.250 de euro, sumă pentru care persoana a ezitat să explice proveniența acesteia. Banii au fost ridicați, în vederea confiscării.

Cazul este cercetat de angajații Poliției de Frontieră și Serviciul Vamal, pentru elucidarea tuturor circumstanțelor infracțiunii și luarea măsurilor legale ce se impun. Bănuita riscă o amendă în mărime de la 500 la 650 u.c, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la 2 ani de închisoare.

Fosta soție a lui Vladimir Putin s-a recăsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr!
Articolul anterior
Interpreții moldoveni care concurează la Premiile Muzicale Radio România 2017
Articolul următor
Alte articole interesante